Abone Ol

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya Flaş Gönderme

Fenomen Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Gökhan Çıra'ya flaş bir göndermede bulundu.

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya Flaş Gönderme

Selin Ciğerci  iki yıllık evli olduğu Gökhan Çıra'dan anlaşmalı şekilde boşandı. 10 Eylül günü boşanan çift arkadaşlarının düğününe ayrı ayrı katıldı. Gökhan Çıra gazetecilere; "Zeytin dalı uzattım. İlk defa bu kadar uzun süreli ayrı kaldık ama barışabiliriz" açıklamasını yaptı. Selin Ciğerci ise "Asla demem ama olmaz. İş için görüşüyoruz" dedi.

Programda jüri üyeliği yapan Selin Ciğerci, programın yeni konseptini anlatırken Gökhan Çıra'ya gönderme yaptı. Yarışmanın konseptinin "Ne kaybettiğine dön bir bak" olduğunu söyledi ve yarışmacıların bu konsepte göre hazırlandığını dile getirdi.

Jüri üyesine  "Niye böyle bir konsept yaptık"  diyen Selin Ciğerci,  "Diyelim ki eşinizden boşandınız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde  Esra Eron'un programına katılan  Selin Ciğerci "Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi" şeklindeki soruya "Ben duygusal bir insanım, benim için tabii ki aşk evliliği" yanıtını verdi. Severek ayrıldığını dile getiren Ciğerci, paraya önem  vermediğini, huzurlu bir evliliğinin olmasının yeterli olduğunu söyledi. Ciğerci: "Benim için mantık ve para geri planda, iki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim" dedi.