Abone Ol

Selen Soyder'den karakolluk olan Can Yaman'a gönderme

Selen Soyder, karakolluk olan eski rol arkadaşı Can Yaman'a göndermede bulundu.

Karakolluk olan Can Yaman'a gönderme

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Hangimiz Sevmedik' dizisinin başrol oyuncuları Selen Soyder ile Can Yaman sette tartışmış ikilinin kavgası yargıya taşınmıştı.

Karakolluk olduğu haberleriyle gündeme gelen Can Yaman'a eski rol arkadaşı Selen Soyder'den gönderme geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından; 'Ey güzel Allah'ım şimdi ben ne diyeyim? Daha bizim mahkememiz görülmeye başlanmadı... Ama hiçbir şey gizli kalmaz, kimin ne olduğu çıkar ortaya... Ben bir daha hiç kimseye böyle bir saldırganlık gösterememesi için kendisini mahkemeye vermiştim, keşke dava görülmeye başlasaydı da buna cüret edemeseydi.. O kadınlara geçmiş olsun diliyorum...' mesajını paylaştı.

KARAKOLLUK OLDU

Ünlü oyuncu Can Yaman, önceki akşam Bebek’teki bir mekanda 8 kadınla kavga ettiği iddiasıyla ifade verdi.

Uçankuş’un haberine göre; Geçen günlerde Bestemsu Özdemir ile ilişkisini sonlandıran Can Yaman’ın, eğlenmek için gittiği Bebek’teki mekanda kavgaya karıştığı iddia edildi.

28 yaşındaki oyuncu Can Yaman’ın, 8 kadınla birden kavga ettiği öne sürüldü. Mekanda bardaklar havada uçuşurken, Can Yaman’ın kavga ettiği kadınlardan birinin eli kanlar içinde kalınca kavga karakola taşındı.

Can Yaman, karakolda ifade verdikten sonra çıkışta kendisini bekleyen muhabirlere kavganın ve yaralanmanın olmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı.