Abone Ol

Selçuk Ural Oğlunu İfşa Etti: Hakan Ural Askerlik için Sahte Belge Aldı, Erdoğan'dan Rica Ettim

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural'ın askerlik için sahte rapor alıp 4 ay hapse girdiğini ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı dönemde "Hakan'ı yanınıza alır mısınız?" diyerek Erdoğan'dan ricada bulunduğunu söyledi.

Selçuk Ural Oğlunu İfşa Etti: Hakan Ural Askerlik için Sahte Belge Aldı, Erdoğan'dan Rica Ettim

Oğlu Hakan Ural’ın askerlik için sahte rapor aldığını ve bunun için hapis yattığını söyleyen sanatçı Selçuk Ural, bu dönemde Pınarhisar Cezaevindeki Recep Tayyip Erdoğan’a "Hapiste başına bir şey gelmesin" diye ricada bulunduğunu söyledi.

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programında konuşan sanatçı Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural’ın askerlik için sahte rapor aldığını ve bunun için hapis yattığını, bu dönemde Pınarhisar Cezaevinde bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a "Hapiste başına bir şey gelmesin" diye ricada bulunduğunu açıkladı.

'SAVCI İZİN VERMEDİ'

Selçuk Ural, “Hakan’ın en kötü zamanlarında yanında oldum. Hakan’ı askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan’ın hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittim. Hakan’ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim. ‘Başına bir şey gelmesin Pınarhisar Cezaevine, yanınıza alır mısınız?’ dedim. Hakan'ın 4 ay sahte rapordan hapsi çıktı. Ben de gittim Adnan abiye gidip Tayyip Bey'e ricada bulundum. 'Tabii ki Selçuk Abi' dedi. Fakat savcı vermedi." şeklinde konuştu.