Abone Ol

FOX Haber'de Selçuk Tepeli’den RTÜK Başkanı'na Kapak Gibi Yanıt: Muhalefet Lideri Değilim Ama..

RTÜK tarafından hakkında inceleme başlatılan FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, kendisi hakkında “Muhalefet lideri gibi davranması kabul edilemez” diyen Ebubekir Şahin’e cevap verdi.

Selçuk Tepeli’den RTÜK Başkanı'na Kapak: Muhalefet Lideri Değilim Ama..

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli‘nin ‘hükümete yönelik sözlerinin tarafsızlık ilkesinin ihlali olduğu’ gerekçesiyle inceleme başlatıldığını açıkladı.

“Kamuoyunun yanlış yönlendirildiğini” ileri süren Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tarafsızlık, medya kuruluşlarının haber bültenlerinde basın etiğinin gereğidir. FOX Ana Haber sunucusunun adeta muhalefet lideri gibi davranması kabul edilemez. 6112 sayılı Yasa bunu emreder. İlgili sunucunun kamuoyunu yanlış yönlendirme çabaları hakkında inceleme başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

FOX Haber'de Selçuk Tepeli’den RTÜK Başkanı'na Kapak Gibi Yanıt: Muhalefet Lideri Değilim Ama.. - Resim: 1FOX Haber Sunucusu Selçuk Tepeli'nin O Sözleri Rahatsız Etti: RTÜK Başkanı Gece Yarısı Fazla Mesaide

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin‘e FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli‘den bu akşam yanıt geldi. Tepeli, Ana Haber Bülteninin sonunda RTÜK Başkanı Şahin‘e uzun süren bir cevap verdi… Tepeli; “Bana muhalefet lideri gibi demişler, ben muhalefet lideri değilim ama o kadar uzun süre muhalefette kalsam iktidarı mutlaka alırdım kuşkunuz olmasın…”