Abone Ol

Selçuk Tepeli'den AKP'li Cahit Özkan'a Sert Tepki: Yavaş gel, yerler yaş!

Medyafaresi.com Özel Haber / FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'den "Yeniden Kuruluş Anayasası olacak" diyen AKP'li Cahit Özkan'a sert yanıt geldi.

Selçuk Tepeli'den AKP'li Cahit Özkan'a Sert Tepki: Yavaş gel, yerler yaş!

Cemre Durmuş / Medyafaresi.com Editörü

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli,  AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın "Bu anayasanın ismi ‘Yeniden Kuruluş Anayasası’ olacak" sözlerine sert tepki gösterdi. Tepeli Özkan'a "Yavaş gel, yerler yaş. Yirmi yıldır siz iktidardasınız, vatan çöktü haberimiz mi yok?" dedi.

Selçuk Tepeli FOX ekranlarından Özkan'a verdiği yanıtta, "Cahit Özkan bunun öncesinde benzer ifadelerde bulunan 'reklam arası' gibi... Bu dünyanın en önemli hikâyelerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu buna dair yorumlarla, gayrı ciddi bir şekilde ele alanların söyledikleri şeyi kulaklarının duyup duymadıklarını hepimiz merak ediyoruz.

Ben ancak şunu söyleyebilirim Cahit Özkan'a 'yavaş gel, yerler yaş. Bu Cumhuriye nasıl kuruldu, bu vatan nasıl yıkılmıştı da sonra yeniden kuruldu? Şimdi yeniden kuruluş diyorsunuz, o zaman bir yerde çökmüş olması lazım. 20 yıldır siz iktidardasınız. Çöktü de haberimiz mi yok?" dedi

İşte Selçuk Tepeli'nin o yanıtı...