Abone Ol

Selçuk Özdağ: Gelecek Partisi'nin oy oranı yüzde 3 ve 9 arasında

Medyafaresi.com özel haber- Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr Selçuk Özdağ, şu anki oy oranlarının yüzde 3 ila 9 arasında olduğunu söyledi.

Selçuk Özdağ: Gelecek Partisi'nin oy oranı yüzde 3 ve 9 arasında

Hülya Karabağlı / Medyafaresi.com Özel haber

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde 13 Aralık 2019’da Ankara'da yapılan tanıtım toplantısıyla kuruluşunu ilan eden Gelecek Partisi’nin bu kısa dönemde yüzde 15 oranında bir tanınırlık oranı elde ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, toplumda yüksek tanınma oranına sahip Ahmet Davutoğlu, aynı başarıyı Gelecek Partisi adında yeni bir siyasi parti kurduğu konusunda yakalayamadı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, medyafaresi.com’un sorusuna, “Yüzde 15 oranındaki tanınırlık oranıyla Gelecek Partisi’nin oy oranı yüzde 3 ile yüzde 9 arasında görünüyor.

Bu kadar kısa sürede bunu yakalamış olmak oldukça önemli” dedi.  Özdağ, “Genel Başkan Davutoğlu’nun Gelecek Partisi adında bir siyasi parti kurduğu henüz yeteri kadar bilinmiyor ama genel başkanın tanınırlık oranı çok yüksek” dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi, 13 Aralık'ta Ankara'da yapılan tanıtım toplantısıyla kuruluşunu ilan etmişti.

Davutoğlu, partinin vizyonunu "Hedefimiz can ve mal güvenliğini, inanç ve ifade özgürlüğünü, örgütlenme, eleştiri ve gösteri özgürlüğünü tam anlamıyla sağlayan bir hukuk düzenidir…

Farklılıkların güven ve huzur ortamında bir arada yaşamasının teminatı olan kapsayıcılık ilkesi bağlamında çoğunlukçuluğa karşı çoğulcu bir yaklaşımı hayata geçireceğiz. " sözleriyle anlatmıştı.