Abone Ol

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan yeni vakıf kurdu

İstanbul merkezli olarak faaliyet göstermek üzere kurulan Kültür ve Medeniyet Vakfı (KMV), Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi duyuru ile kamuoyuna açıklandı. Vakfın kurucuları arasında, önemli isimler olan Selçuk Bayraktar, Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Abdullah Eren ve Mehmet Ali Nart yer alıyor.

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan yeni vakıf kurdu

Vakıf, insanlık medeniyetinin tarihî seyrini bütünlük içinde ele alarak, kadim değerleri günümüz toplumsal sorunlarına çözüm üretme amacını taşıyor. Yayımlanan Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanına göre, KMV'nin mal varlığı 10 milyon lira olarak belirlendi.

KMV'nin kuruluşu, ünlü isimlerin katkılarıyla büyük bir adım olarak nitelendirilirken, vakfın gelecekte kültür ve medeniyet alanındaki önemli projelere imza atması bekleniyor. Bu girişim, Türkiye'deki kültürel ve medeniyet değerlerine odaklanarak, toplumsal sorunlara kalıcı çözümler sunma hedefiyle dikkat çekiyor.

Kültür ve Medeniyet Vakfının (KMV) kuruluşuna ilişkin Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanı Resmî Gazete'de yayımlandı.

İlana göre, İstanbul merkezli vakıf, Selçuk Bayraktar, Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Abdullah Eren ve Mehmet Ali Nart tarafından kuruldu.

"İnsanlık medeniyetinin serüvenini bir bütün içinde ele alarak kadim değerlerle bugüne ilişkin toplumsal sorunlara çözümler üretilmesini" amaçlayan vakfın 10 milyon lira mal varlığı bulunuyor. (AA)