Abone Ol

Selay Topçuoğlu neden kocasından boşandı?

İşte Benim Stilim 6. Sezon 25 Şubat 2016 Perşembe günü yayınlanan 16. bölümünde Selay Topçuoğlu bitirdiğini evliliğini anlattı.

Selay Topçuoğlu neden kocasından boşandı?

Evlendiği ve boşandığı için pişman olmadığını söyleyen Selay evliliğin kendisine çok büyük tecrübeler kattığını söyledi.

Selay Topçuoğlu, azimli kişiliği ve kendine özgü "umudunu kaybetmiş insanlara umut olmaya geldim" sloganıyla yarışmanın en dikkat çekici yarışmacılarından olacağı izlenimi veriyor. Bugünkü yayında evlilik hayatını ve nasıl boşandığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Selay Topçuoğlu kimdir?

Selay Topçuoğlu 1984 İstanbul doğumlu, lise öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra Radyo-Televizyon, Spikerlik ve de Uluslararası Profesyonel Aşçılık eğitimi almış. Aldığı eğitimleri kendi içinde birleştirip bir çok restoranta danışmanlık hizmeti vermiş. Bir sene içinde verdiği 45 kg ile azmin başarı getirceğini herkese kanıtlamış. "umudunu kaybetmiş insanlara umut olmaya geldim" sloganıyla yarışmaya katılan Selay; kendini merhametli, sıcakkanlı ve tam bir hayvansever olarak tanımlıyor.