Abone Ol

Lady Gaga, Taylor Swift ve Selena Gomez’in Instagram hesapları çalındı

Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selena Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.

Lady Gaga, Taylor Swift ve Selena Gomez’in Instagram hesapları çalındı

Instagram, sistemlerindeki bir hata sonucunda bir dizi yıldız ismin telefon numaraları ve elektronik posta adreslerinin ortaya çıkartılıp, hackerların saldırısına açık hale getirildiğini açıkladı.

Vatan’ın haberine göre Facebook’un sahip olduğu sosyal medya ağı, durumdan haberdar etmek için genelde ünlü isimler olan doğrulanmış kullanıcılarına, elektronik posta yollandığını belirtti.

Bu yüzden Selena Gomez’in hesabı ele geçirilmiş ve eski sevgili Justin Bieber’in garip fotoğrafları paylaşılmıştı. Hackerların ele geçirdikleri hesapların e-posta adresleri ve telefon numaraları ise dağıtılmaya başlandı. Bilgilere göre saldırı gerçekleştikten sonra hesap bilgileri belirli ABD sitelerinde 10 dolardan başlamak üzere satışa çıkarıldı. Ayrıca hesap bilgileri satılmasa dahi şantaj riski taşıyor ve açıklamalara göre aşağıdaki ünlülerin hesap bilgileri hackerların elinde bulunuyor:


Aktörler: Emma Watson, Emilia Clarke, Zac Efron, Leonardo DiCaprio, Channing Tatum.
Müzisyenler: Harry Styles, Ellie Goulding, Victoria Beckham, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna, Taylor Swift, Katy Perry, Adele, Snoop Dogg, Britney Spears.
Sporcular: Floyd Mayweather, Zinedine Zidane, Neymar, David Beckham, Ronaldinho.