Abone Ol

Seksi Rus turistler için, Antalya'da güzellik yarışması!

MEDYAFARESİ GALERİ- Antalya Rixos Sungate Otel'in, otelde konaklayan turistler arasında düzenlediği yarışmaya güzeller yağdı.

Seksi Rus turistler için, Antalya'da güzellik yarışması!

Büyük finalde yarışmaya hak kazanan turistlerin bir haftadır otelde kamp yaptığını belirten Rixos Sungate Otel Genel Müdürü Cem Uzan, finalistler arasında hiç model olmadığını kaydetti. Yarışmacılar arasında bankacı, öğrenci, hukukçu, güzellik salonu sahibi gibi birbirinden farklı mesleklerden turistlerin olduğunu belirten Uzan, "Bu yıl tesisimizde konaklayan binlerce turist arasından, yine otelimizin konukları arasından belirlenen jüri tarafından seçildiler" dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yarışma için herhangi bir duyuru veya davet yapılmadığını, hiçbir model ajansıyla da bağlantı kurulmadığını ifade eden Uzan, "Bir animasyon programı olarak düşündük bu yarışmayı. 15 günde bir düzenlenen yarışmalarda birinci seçilen güzelleri büyük final için kampa davet ettik. Konuklarımız arasından seçilen iddialı güzeller, otelimizdeki diğer müşteriler tarafından da ilgiyle karşılanıyor. Tatil için otelimizi seçen sıradan turistlere, güzellik kraliçesi olma fırsatı sunduk. Tabi bir de 50 bin avroluk ödülümüz var" diye konuştu.

BANKACI DA VAR, HUKUK OKUYAN DA

Kazan'da BTA Bank'ta çalışan Rus Maria Rosina, ağustos ayının başında tatilini geçirmek için Türkiye'ye geldiğini söyledi. 23 yaşındaki bankacı, "Finaller için tekrar tatil yaptığım otele geldim. Burada bir model gibi ağırlanıyoruz. Ama inanın yarışma hazırlıkları, danslar, koreografiler, her gün saatlerce süren yoğun tempo, bankadaki yorucu hesap işlerini aratmıyor" dedi.

Ukrayna'nın Donetsk kentinde yaşadığını ve geçen ay tatilini Türkiye'de geçirdiğini anlatan 21 yaşındaki Maria Lytvynova ise ülkesinde fotoğraf, grafik ve tasarım üzerine üniversite eğitimini sürdürdüğünü belirtti. Elemelerde birinci seçilerek finale yükselmenin kendisi için farklı bir tecrübe olduğunu aktaran Lytvynova, elinden bırakmadığı fotoğraf makinesi ile sık sık diğer finalistleri fotoğrafladı.

Ukrayna'nın Harkov kentinde yaşadığını turizm ve servis hizmetleri üzerine üniversite eğitimini sürdürdüğünü belirten 19 yaşındaki Nastya Panasuk, "Tatil için Türkiye'yi seçmiştim. Buradaki tesisleri de görmek istiyordum. Burada düzenlenen yarışmada finale kalınca hem tatilim uzadı, hem de eğitimini gördüğüm turizmi daha fazla tanıma fırsatı buldum" dedi.

20 yaşındaki Özbekistanlı güzel Tsvetaeva Zlata Germanova da Moskova Üniversitesinde hukuk eğitimi aldığını söyledi. Mayıs ayında Türkiye'ye geldiğini ifade eden Germanova, "Geldiğim hafta ilki düzenlenen güzellik yarışması elemelerinde birinci olunca ikinci bir tatil fırsatı yakaladım. Güzellik yarışmasının kampı benim için ikinci tatil oldu" diye konuştu.