Abone Ol

Seksi Mankenle aşk yaşayan çapkın bakan o mu?

KKTC’de, torpille öğretmenliğe başlayan ancak işten çıkarılan manken Seniha Kanatlı’ya, torpili Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’ün yaptığı iddia edildi

Seksi Mankenle aşk yaşayan çapkın bakan o mu?

İki çocuk babası Bakan’ın, Kanatlı’yla aşk yaşadığı öne sürüldü

KKTC’de, torpille öğretmenliğe başlayan ancak tepki üzerine işten çıkarılan manken Seniha Kanatlı’ya, torpili Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’ün yaptığı iddia edildi. İki çocuk babası Bakan’ın, Kanatlı’yla aşk yaşadığı öne sürüldü.

SENİHA KANATLI SEKSİ POZLAR.. FOTO GALERİ

KKTC, günlerdir ünlü bir mankenin torpille öğretmenliğe atandığını konuşuyor. KKTC’de mankenlik ajansı bulunan manken Seniha Kanatlı (24), bir bakanın torpiliyle Güzelyurt kentinde bir okulda vekil öğretmen olarak işe başladı. Tepkiler nedeniyle ünlü manken okulda sadece beş gün çalışabildi. Güzelyurtlu velilerin şikayetleri üzerine Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Kanatlı’nın işine son vermek zorunda kaldı. Kanatlı’nın ataması için aylarca çaba sarf eden bakanın yaptığı bu torpil ise UBP hükümeti içinde krize neden oldu.

Kim bu bakan?

Ancak genç manken Seniha Kanatlı’yı (24) torpille Güzelyurt kentinde bulunan bir okula vekil öğretmen olarak atayan torpilci bakanın ismi açıklanmadı. Tüm KKTC halkı ve Türkiye uzun günlerdir genç mankene torpili yapan bakanın kim olduğunu merak etti. Güzel mankene ise torpili yapan kişinin iktidarda olan Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Dışişleri Bakanlığı görevini yürüten 46 yaşındaki iki çocuk babası Hüseyin Özgürgün’ün yaptığı öne sürüldü. Eşinden boşanan ve adı sık sık aşk dedikodularına çıkan Özgürgün’ün torpil yapılan genç mankenle de aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Sever’le yakalanmıştı

Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’ün adı bakanlığı dışında KKTC’de sık sık aşklarla anılan bakan olarak biliniyor. Dışişleri Bakanı Özgürgün KKTC’de, ünlü oyuncu Seray Sever ile birlikte yeni yıla bir otelde eğlenerek birlikte girmiş, gece de beraber çekilen fotoğraflarda buna kanıt olmuştu. Ancak KKTC Dışişleri Bakanı Özgürgün ile Seray Sever haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlamış hatta Seray Sever yaptığı açıklamada,”Dışişleri Bakanlığı’nın davetlisiydim. Herkes gibi eğlendik. Mesafeliydik” açıklamasında bulunmuştu. Ancak Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Sever’i yalanlayarak Sever’in bakanlığın davetlisi olmadığını belirtmişti.

Wikileaks’te ismi geçmişti

Özgürgün’ün ismi Wikileaks belgelerinde de geçmişti. Belgelerde ‘yakışıklı ve karizmatik’ olarak adlandırılan bakan Özgürgün’ün tecrübesiz olduğu, ileriki yıllarda da dönemin UBP lideri şimdinin KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun kuklasına dönüşebileceği yazıyordu