Abone Ol

Seksi doktor kendini satışa çıkardı

ABD’de ‘En seksi erkekler’ listesine giren doktor Mikhail Varshavski, öğrencilere maddi destek sağlamak için kurduğu vakıf yararına kendisini satışa çıkardı.

Seksi doktor kendini satışa çıkardı

People dergisinin ‘Yaşayan En Seksi Erkekler’ sayısında yer alan 26 yaşındaki Varshavski, öğrencilere maddi yardımlar yapmak amacıyla kurduğu vakfa bağış toplamak için ilginç bir yönteme başvurdu. Rusya doğumlu olan ve New Jersey’deki bir tıp merkezinde doktorluk yapan Varshavski, derneğine bağış yapan bir kişiyle akşam yemeğine çıkacak.

Seksi doktor kendini satışa çıkardı - Resim: 1

Çekilişe katılmak için derneğe en az 10 dolar bağış yapmak gerekiyor. Şansını arttırmak isteyenler daha fazla da bağış yapabiliyor. Kampanya 27 Ocak tarihine kadar geçerli olacak. Çekiliş, uluslararası bağışçılara da açık. Çekilişi kazanan New York’taki Michelin Star Restoranı’nda Varshavski ile yemek yiyecek, ayrıca dört yıldızlı bir otelde ağırlanacak.Instagram’da 1.2 milyon takipçisi olan Varshavski, Huffington Post’a yaptığı açıklamada, hayatında biri olmadığını belirterek, “Ciddi bir ilişkiye açığım” dedi.