Abone Ol

Seks yaparken ölümden döndü!

Tekirdağ'da iki üniversitelinin ilk cinsel ilişki deneyimi acı sonla hastanede bitti.

Seks yaparken ölümden döndü!

İlk defa cinsel ilişkiye giren üniversiteli kızın cinsel organı ve rahminde 11 santimlik yırtık oluştu. Hastanede ameliyata alınan üniversiteli kızın aşırı derecede kan kaybettiği ve ölümden döndüğü öğrenildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi 24 yaşındaki E.A.Y, yine aynı üniversitedeki kız arkadaşı 19 yaşındaki A.G'yi evine götürdü. Kız arkadaşı ile gece boyunca birlikte olan E.Y sabah kız arkadaşının baygın bir şekilde cinsel organından kan geldiğini fark etti. Olayı ortak arkadaşları olan bir kız öğrenciye anlatan E.Y baygın halde kan kaybeden A.G'yi arkadaşı ile birlikte yakında bulunan bir özel hastaneye götürdü.
Ameliyata alnan A.G'nin kızlık zarı yırtıldığı rahminde ve cinsel organında 11 santimlik bir yırtılmanın olduğu ve aşırı derecede kan kaybettiği belirtildi. Doktorlar tarafından acil ameliyata alınan genç kız, hastanede 10 gün boyunca tedavi edildi. Doktorların hazırladığı raporda genç kızın yarım saat daha geç kalması durumunda ölebileceğini kaydedildi. Genç kızın rahim bölgesinde ciddi yırtılmalarının olduğunu rapor eden doktorlar durumu olayın tecavüz olma ihtimaline karşı polislere haber verdi.
Hastanede tedavisi tamamlanan A.G, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi. İfadesinde erkek arkadaşı ile kendi isteği ile birlikte olduğunu söyleyen A.G, 'Herhangi bir tecavüz olmadı. Cinsel ilişkiden dolayı bayılmışım ve kan kaybetmişim. Gerisini hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Kendi isteğimle birlikte oldum. Herhangi bir zorlama olmadı. Kimseden davacı ve şikayetçi değilim' dedi.
Kız arkadaşı ile kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini ifade eden E.A.Y ise 'Cinsel ilişkiden sonra arkadaşım kan kaybetti ve bayıldı. Bizde hastaneye kaldırdık. Olay bundan ibret. Ben kimseye tecavüz etmedim. Kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdim' dedi.