Abone Ol

Seks düşkünü Samantha karakteri evliliğime maloldu

Sex and The City dizisinin seks düşkünü karakteri Samantha Jones’u canlandıran Kim Cattrall, bu karakterin evliliğine mal olduğunu söyledi.

Samantha karakteri evliliğime maloldu

‘Samantha yüzünden evliliğimden oldum, çünkü asla evde olamıyordum’ diyen Cattrall, ‘Önemli yerlerde bulunamıyordum. Kocam çok üzgün, yalnız ve kızgındı. Bu onun için çok zordu’ dedi.

Seks düşkünü Samantha karakteri evliliğime maloldu - Resim: 1

69 yaşındaki ses mühendisi eşi Mark Levinson’la 1998 ve 2004 yılları arasında evli kalan Cattrall, eşiyle birlikte 2002 yılında ‘Satisfaction: The Art of the Female Orgasm (Tatmin Olma: Kadın Orgazmının Sanatı)' adında bir kitap da yayınlamışlardı.

60 yaşındaki Cattrall, ekrandaki karakterinin aksi bir kişiliği olduğunu ancak gerçek hayatla örtüşmediğini, ancak erkeklerin bunu anlayamadıklarını ve onu Samantha olarak algıladıklarını söyledi.

Seks düşkünü Samantha karakteri evliliğime maloldu - Resim: 2

‘Ne olursa olsun karakterimi hep çok sevdim. Çünkü o diğerlerine göre daha olgun ve deneyimliydi, ne demek istediğimi anladınız değil mi?’ dedi.

Sarah Jessica Parker’ın başrolünde olduğu Sex and the City 1998-2004 yılları arasında yayınlandı ve ekranların en çok izlenen dizilerinden biri oldu. 2008 yılında ilk filmi, 2010 yılında ikinci filmi çekildi. Şimdilerde ise serinin üçüncü filminin çekileceği olasılığı gündemde.