Abone Ol

Şeker fabrikalarına lise, MYO, lisans mezunu 309 işçi alımı yapılacak

Şeker Fabrikalarının Türkiye genelindeki işçi alımı ilanları belli oldu. Lise, önlisans ve lisans mezunu 309 personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak. Eğitim şartları ve hangi ilde ne kadar işçi alımı yapılacak.

Şeker fabrikalarına lise, MYO, lisans mezunu 309 işçi alımı yapılacak

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü üç farklı ilan açıkladı. Sürekli işçi kadrosunda 306 personel alımı gerçekleştirilecek. Türkiye genelindeki şeker fabrikalarının işçi ihtiyacın giderilmesine yönelik olarak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının personel alımı portal üzerinden açılan ilan detayları belli oldu.

ŞEKER FABRİKASI 309 İŞÇİ ALIMI

LİSE MEZUNU; 

Lise mezunu adaylara yönelik olarak 227 kişi alınacak. Lise mezunu adaylarının hangi illerden istihdamların gerçekleştirileceği belli oldu; Ağrı, Ankara, Burdur, Erciş, Ereğli, Ilgın, Kastamonu, Malatya, Susurluk, Uşak, Yozgat illerinden olmak üzere Mekatronik endüstriyel kontrol makine onarım endüstri bakım onarımı meslek liselerinden mezun olanlara adı yönelik 205 kişi. Proses kimya laboratuvar gıda kalite kontrol Meslek Lisesi mezunları arasından toplam 2 kişi. Yapı tesisat su tesisat ısıtma ve Sıhhi Tesisat, doğalgaz iç tesisatı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme bölümlerinden mezun olan adaylar yönelik olarak 18 kişi, ve Beton, Yapı dekorasyon, Yapı iç mekan dekorasyon Meslek Lisesi mezunları arasından ise 2 kişi alınacaktır.

Şeker fabrikalarına lise, MYO, lisans mezunu 309 işçi alımı yapılacak - Resim: 1

2 YILLIK MYO MEZUNU;

Önlisans mezunları arasından inşaat teknikeri bir kişi makine bakım onarım teknikeri 45 kişi bilgisayar destekli makine teknikeri 2 kişi endüstriyel otomasyon teknikeri bir kişi kimya teknikeri 18 kişi döküm teknikleri 3 kişi olmak üzere toplam 2 yıllık Meslek Yüksekokul mezunu olan adaylara yönelik 70 tane işçi alınacak.

Şeker fabrikalarına lise, MYO, lisans mezunu 309 işçi alımı yapılacak - Resim: 2

LİSANS MEZUNU;

Lisans mezunu adayların alım yapacağı kadro sadece Ziraat Mühendisi kadro olacak. Burdur, Ereğli, Eskişehir, Yozgat illerinde toplamda 9 ziraat mühendisi alımı için mezuniyet şartında; toprak bilimi ve bitki besleme tarımsal yapılar ve sulama tarla bitkiler bitki koruma bahçe bitkileri tarım makineleri ve teknoloji mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar Lisans mezunu işçi alımına başvuru yapabilecekler.

Şeker fabrikalarına lise, MYO, lisans mezunu 309 işçi alımı yapılacak - Resim: 3

ŞEKER FABRİKASI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başvurular Çalışma Bakanlığı İşkur resmi internet sitesi üzerinden e-şube Portalı aracılığıyla duyulacak ve 2 Temmuz 2020 tarihinden itibaren özel şartlar ile birlikte açıklanarak  başvurular alınmaya başlanacaktır.