Abone Ol

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu

Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin sosyal medya hesabındaki son paylaşımları yürek burktu.

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu

Daha önce Sur'da şehit olan komutanı Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa ve arkadaşlarının ardından Facebook sayfasında paylaştığı "Soruyorum şimdi kendime sıra kime ağlayacağım diye" sözleri okuyanları duygulandırdı.
Sur'da şehit olan 5 askerden biri olan Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin Kayseri 1'inci Komando Tugay'ın da görev yaptığı ve daha önce 27 Ocak'ta şehit olan Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan ve Uzman Çavuş Osman Ateş'le birlikte geçici görevle Diyarbakır'ın Sur İlçesi'ne gittiği ortaya çıktı.

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu - Resim: 1

Hatay nüfusuna kayıtlı şehidin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımları okuyanları ağlattı. PKK'lı teröristlerle omuz omuza çarpıştığı komutanları ve arkadaşları şehit olan Şerbetçi'nin 28 Ocak'ta Facebook sayfasına yazdığı "Önce komutanım Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa sonra silah arkadaşım Osman Ateş Uzman ve Özgür Erdoğan Astsubay şehit oldu. Soruyorum şimdi kendime sıra kime ağlayacağım diye..." sözleri okuyanları duygulandırdı.
Bunun ardından üzüntüsü ve şehitlere saygısını göstermek adına Facebook'taki profil fotoğrafı ile duvar fotoğrafını da siyah zemin yapan Şerbetçi, sosyal medya hesabında üniformalı bir fotoğrafını da 'Diyarbakır Sur. Her şey vatan için' notuyla paylaşmış.

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu - Resim: 2

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu - Resim: 3

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu - Resim: 4

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu - Resim: 5

Sur Şehidinin son paylaşımları yürek burktu - Resim: 6

dha