Abone Ol

Sedef Kabaş'tan Veyis Ateş'i aratmayan performans

Medyafaresi.com- Tele1 kanalında program yapan Sedef Kabaş, canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu konuk etti. Röportajın başında Sedef Kabaş'ın İmamoğlu için övgü sözleri dikkat çekti. Benzer bir durum en son Veyiş Ateş'in Erdoğan röportajında yaşanmıştı.

Sedef Kabaş'tan Veyis Ateş'i aratmayan performans

Sedef Kabaş yılların televizyon sunucusu. Tele 1 kanalında program yapan Kabaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile canlı yayında röportaj gerçekleştirdi.

Sedef Kabaş'ın soru sormaya başlamadan önce uzun uzun İmamoğlu'na övgüler yağdırması dikkatlerden kaçmadı.

Sedef Kabaş şunları söyledi:

"Sayın İmamoğlu, sadece İBB Başkanı olarak seçimi kazanmadı, adeta Türkiye'nin geleceğine dair umut veren bir isim olarak benimsendi. Türkiye'nin kalbinin attığı her probleme kafa yoran ve İstanbul'un geleceği için var gücüyle çalışan bir isim sayın İmamoğlu. Yoluna taş konulsa bile, ne olursa olsun kararlı bir şekilde hiç geri adım atmadan, hatta akla ziyan bir ölçüde sabırlı bir şekilde yoluna devam ediyor."

Bu sözleri duyunca İmamoğlu da şaşırdı, gülümseyerek teşekkür etti.

Benzer bir durum Habertürk TV'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayan Veyis Ateş'in programında yaşanmıştı.

Veyis Ateş, Erdoğan'a "Günlük hayatınızda kendinize vakit ayırabiliyor musunuz, iki yumurta kırabiliyor musunuz" sormuş, Erdoğan da, "Ucuzu söylüyorsun sen, 2 yumurta kırmak ne demek. Her zaman yapıyoruz. Evdeki arkadaşlar hazırlığı yapıyorlar. 3 yumurta gerekir. Bazen kavurma, bazen pastırma" ifadeleriyle karşılık vermişti.

İŞTE SEDEF KABAŞ'IN O VİDEOSU:

BU DA VEYİS ATEŞ'İN VİDEOSU

medyafaresi.com