Abone Ol

Sedef Kabaş: Ne susarım ne biat ederim

Sultanahmet Meydanı'ndaki patlama sonrası attığı tweet sosyal medyada tartışma yaratan Gazeteci Sedef Kabaş Zaman'a konuştu.

Sedef Kabaş: Ne susarım ne biat ederim

Gazeteci Sedef Kabaş, attığı tweet sebebiyle gösterilen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Attığı tweetin çarpıtıldığını söyleyen ve linç kampanyalarıyla biat ettiremeyeceklerini belirten Kabaş, "Maalesef Diyarbakır, Suruç, Ankara derken İstanbul'a varan bir terörle karşı karşıyayız. Benim attığım tweet de bundan ibaret. Biz kaç insan daha ölmesi lazım ki uyanalım. Uyan Türkiye dememin sebebi buydu." dedi.

GERİ ADIM ATMAM
Sedef Kabaş röportajında ' Önce peşinen söyleyeyim. Ne susarım, ne geri adım atarım, ne de biat ederim. Dün ne demişsem, bugün de onu söylüyorum her şey ortada. Onun için başka kapıya diyorum. Öcalan bize geleceği gösterdi diyen bu havuz medyası mensuplarının linç kampanyasını kesinlikle ciddiye almıyorum. Günah çıkarmaya çalışıyorlar. Bizim gibi sivil insanları linç ederek mi terörü önleyecekler. Terör adım adım geldi. İstanbul'a dayandı. Daha kaç yayın yasağı ile olanları gizleyeceksiniz?" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Gazeteci Sedef Kabaş, Sultanahmet'te meydana gelen ve 10 kişinin ölümüne sebep olan patlama sonrası 'İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz' diye tweet atmıştı.

Sedef Kabaş: Ne susarım ne biat ederim - Resim: 1Sedef Kabaş'ın tweeti olay yarattı