Abone Ol

Sedat Peker'in Gündeme Getirdiği İsim Görevden Alındı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı olan Hidayet Uysal görevden alındı.

Sedat Peker'in Gündeme Getirdiği İsim Görevden Alındı

Cumhurbaşkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı olan Hidayet Uysal görevden alındı. Suç örgütü lideri Sedat Peker, Hidayet Uysal hakkında FETÖ dosyası olduğunu iddia etmişti.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı'nda üst düzey 5 bürokrat görevden alındı. Suç örgütü lideri Sedat Peker, o isimlerden biri olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal hakkında ciddi bir iddiada bulunmuştu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, 23 Mayıs 2021'de Twitter hesabından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal için Bakanlıkta hakkında FETÖ dosyası olduğunu iddia ederek soruşturma evrakını paylaşmıştı.

ÜST DÜZEY 5 BÜROKRAT GÖREVDEN ALINDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, ve üst görevden alındı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak, Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal da görevinden alınan üst düzey bürokratlar arasında yer aldı.