Abone Ol

Sedat Peker'in Bahsettiği Defne Hanım Kimdir?

Yayınladığı videolar ve paylaştığı tweetlerde Türkiye'nin bir anda en çok takip edilen ismi haline gelen mafya lideri Sedat Peker'in son tweetinde bahsettiği Defne kim? Defne hanım diye bahsettiği kadının evinde kalp krizi geçiren kim ? bu sorular sosyal medyanın en çok aranan konuları oldu.

Sedat Peker'in Bahsettiği Defne Hanım Kimdir?

Sedat Peker ne paylaştı?

Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!sedat Peker'in Twitter Takipçilerinin

2 YENİ TWİT DAHA ATTI!

Mafya lideri ve organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker Twitter'da 2 yeni gönderi daha paylaştı!

Sedat Peker'in Bahsettiği Defne Hanım Kimdir? - Resim: 1Sedat Peker'den Şifreli Mesaj: Şansınızı Zorlamayın!

"Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH!"

"Adam gibi savaşırsanız, mert bir düşmanla karşılaşacaksınız. Eğer şeytanlaşırsanız, dünyadaki en büyük şeytanla karşılaşacaksınız." sözlerini kullanan Peker'in tehditleri devam ediyor.

Paylaşımında Bahsettiği Defne Hanım kim?


En çok sorulan soru olan bu konuda aynı paylaşımın altında yapılan yorumlarda bu kişinin Defne Joy Foster olduğu iddia edildi.

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan'da yazar Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'ın evinde öldü. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 yılında İncirlik’te doğdu. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okudu.

İlk olarak Kral Tv DJ’yi olarak karşımıza çıktı. Daha sonra televizyonda çeşitli programların sunuculuğunu yaptı ve dizilerde oynadı.Haziran 2008’de Assos’ta Görüntü Yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evlendi. 13 Haziran 2009 tarihinde bu evlilikten Can Kılıç adını verdiği oğlu dünyaya geldi.