Abone Ol

Sedat Peker'in 6 Videosunun İzlenmesi 25 Milyonu Aştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in sosyal medya platformu Youtube üzerinden yayınladığı videoların izlenme sayısı 25 milyonu geçti.

Sedat Peker'in 6 Videosunun İzlenmesi 25 Milyonu Aştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar ve çok sayıda kişiye ilişkin iddialarda bulunduğu videolar izlenme rekorları kırıyor. Peker'in yayınladığı altı videonun YouTube'da toplam izlenme sayısı 25 milyonu aştı.

Dubai'den yayınlar yaptığını söyleyen Peker "Berat Albayrak seni hapse attıracak dediler. O kadar çok kişi söyledi ki ben de önlem olarak yurtdışına çıktım. Ama komploymuş" diyerek başladığı videolarının bugün altıncısını yayınladı. 'Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülür' başlıklı son video saat 8 saatte 2,5 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

İddialarını sürdüreceğini açıklayan Peker'in YouTube sayfasından yayınladığı diğer videoların izlenme sayıları ise şöyle:

1. Video 2 Mayıs: Şahsıma Yapılan Kanunsuzlukların Taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır. - 3 milyon 350 bini aştı.

2. Video 6 Mayıs: Mehmet Ağar ve Pelikancıların Gerçek Yüzü ( Ödeşmek Adettendir!) - 3 milyon 950 bini aştı.

3. Video 9 Mayıs: Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz. - 4 milyon 90 bini aştı.

4. Video 13 Mayıs: 'Bazıları Aslan Hikayesini Anlatmadan Avcının Hikayesine İnandılar. Görüşeceğiz. - 5 milyon 540 bini aştı.

5. Video 16 Mayıs: Her Günahın Bir İntikam Meleği Olur. - 6 milyon 140 bini aştı.

6. Video 20 Mayıs: “Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür.” - 3 milyonu aştı.