Abone Ol

Sedat Peker'den Yeni Paylaşım: Eşi Özge Peker'le Fotoğrafını...

Sedat Peker, aylar sonra Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Sedat Peker, eşi Özge Peker ile evlilik yıldönümlerini kutladığı anlara ilişkin bir fotoğrafı "Bazı kalpler birbirlerini sessizlikte bile anlar. Nice mutlu anılarımız olsun aşkım" notuyla paylaştı.

Sedat Peker'den Yeni Paylaşım: Eşi Özge Peker'le Fotoğrafını...

BAE'lerinde yaşayan Sedat Peker aylar sonra resmi Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Evlilik yıldönümlerini kutlayan Peker çifti paylaşımlarının altına "Bazı kalpler birbirlerini sessizlikte bile anlar. Nice mutlu anılarımızı olsun aşkım" açıklamasını ekledi.

Geçtiğimiz yıl yayınlamaya başladığı videolar ve ortaya attığı iddialarla çok konuşulan, bu nedenle Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 'sosyal medya kısıtlaması' getirdiği Sedat Peker'in, uzun süredir ara verdiği paylaşımlarına tekrar başlamıştı.

Peker, son olarak 18 Mayıs'ta SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi'nin kendisi hakkında SADAT'tan birkaç defa randevu talep ettiğini açıklamasının ardından kullandığı "Deli Çavuş" isimli sosyal medya hesabından "Kurslarınızda birçok şeyin yanında boğma eğitimi de veriyormuşsunuz. Siz küçük SEDAT’ı bile boğamazsınız, namusunuz yok! Lan siz köpeksiniz elbet bir gün paylaşım yapmaya başlayacağım. Sizi itin gö…. sokup çıkaracağım. Siz köpeksiniz, siz kahpesiniz!" paylaşımında bulunmuştu.