Abone Ol

Sedat Peker'den Korkmaz Karaca Hakkında Yeni İddia

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP'li Korkmaz Karaca'ya dair yeni iddialarda bulundu.

Sedat Peker'den Korkmaz Karaca Hakkında Yeni İddia

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'ya ilişkin iddialar öne sürmüştü.

Karaca'nın Sezgin Baran Korkmaz'ın verdiği arabayı kullandığını öne süren Peker, Korkmaz ile ilgili tartışmaların başlaması ile söz konusu arabayı bir ilaç firmasına yolladığını iddia etmişti.

Peker Karaca'nın ayrıca SÜTAŞ için özel görüşmeler yaptığını ve rüşvet aldığını da ileri sürmüştü.

KARACA DOĞRULADI

İddiaların ardından bir açıklama yapan Karaca, Peker'in iddialarını doğrulamış, ''Ancak benzinini ben doldurdum'' ifadelerini kullanmıştı.

PEKER'DEN YENİ İDDİA

Karaca'nın söz konusu açıklaması sonrası Sedat Peker, yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek şöyle yazdı:

''1-süslü sülüman, Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu korkmaz karaca, Sezgin Baran Korkmaz’ın Audi a8 marka aracını hediye olarak değil üç aylığına kullanmak için aldım deyip kendini kurtaracağını zannediyorsa daha henüz o da senin gibi beni tanımıyor demektir.

2-Bir Konyalı iş adamı vasıtasıyla benden hangi konuyu görüşmek için randevu istemiştir?Bunun cevabını bekliyorum.Ayrıca sütaş…ve bunun gibi firmalardan yasal olarak kaç lira danışmanlık ücreti almıştır? Bir de bu tip firmaların özel işlerini halledip ne kadar avanta almıştır?

3-Benim sayfalarımı kapatmak için mahkemeden karar çıkaracağına ülke nasıl soyuluyor diye araştırsana süslü sülüman. BENİMLE HANGİ KONUYU GÖRÜŞECEKTİ?''