Abone Ol

Sedat Peker'den 100 Bin Dolar Alan Gazeteciler kim?

Sedat Peker yayınladığı 8'inci videoda bir mahkeme kararını yayınlamak için '' şanlı'' gazetecilerin 100 bin Dolarını aldığını açıkladı. Bu gazetecilerin kimliği merajk konusu oldu.

Sedat Peker'den 100 Bin Dolar Alan Gazeteciler kim?

SOYLU'NUN KATILDIĞI CANLI YAYIN

Süslü Süleyman'a geldik. Kısa geçeceğiz. Alevilik Şiilik konusuna değineceğim. Mahallede bir çocuk gelir. 'Kardeş hoşgeldin' dersin. Bakarsınız bunda bir kaypaklık var. Tam döveceksiniz, hemen bağırmaya başlar. 'Sen Ali'nin ablasını parmaklamadın mı? Küfür etmedin mi anasına? falan. Hop bir bakarsın bu aradan yürür. Bunlara kaşar denir. O televizyon kanalında görmedin mi? Tak aradan yürüdü gitti...

Sülü cezalısın. Seni tedavi de edeceğim. Bu saydı saydı saydı gitti. Adama demezler mi? Namus sahibiysen açıkla. Hani nerede ortakmışız? Nerede resim çektirmişiz? Devamlı görüşmüşüz. O kadar emin söyledi ki ben bile düşündüm. Bir samimiyetliğimiz de yok. Zorladım çıkaramadım.

Ama orada Erhan Tuncer... Tak aradan yürüyecek ya kafaları karıştırıp... Bir tane de ablası DHKP-C'liymiş ordan FETÖ'ye bağladı.

Ben desem ki 'Nurettin diye birini tanımıyorum' kimse kanıtlayamazdı. Ama tanıyorum' Komiser muaviniydi. Birgün çevirme yaparken tanıştık. Sırrı biliyormuş. Sülü dinle...

'Dedim bu aradaş niye içine kapanık' arkadaşı anlattı. Ablasının toplantı yaptığını biliyormuş bu da akademide öğrenci bilgi veriyor ablasının toplantılarını. Çatışma çıkıyor Nurettin'in ablası ölüyor. 34 sene önce ölmüş. Bu adam deli. Mahallenin kaşarı tak tak tak anlattı kaçtı.

Benim DHKP-C'nin korumasına mı ihtiyacım var? Bir de diyor ki 'Ajan'. Öyleyse benim dosyada niye koruma polislerinin ifadesi yok? Sen nasıl bir adamsın ya! Harbi mahallenin kaşarısın sen ya.

Bir de diyor ki yurt dışına gitmedi. 7-8 ay yanımda kaldı koruma polisi evrakları orada. Bir de diyor ki 'tecavüzcü'. Ulan sapık senin tipin tecavüzcüye benziyor. Şu tipe bir bak. 'Karakolda olayı kapattı diyor' Ben savcılığa gittim, anlattım. Şikayetçiyim dedim polislerle ilgili.

Şanlı gazeteciler var ya. Savcılığın kararını göndereyim yayınlayın dedim. İlan verin dediler.100 bin dolara yakın paramı aldılar. Onlar ayrı soyguncu...

Tecavüz olayında diyor ya 'teşhis etmiş' O tahkikatı yapanların hepsi cezaevinde şimdi FETÖ'den.