Abone Ol

Sedat Peker Yandaş Gazeteciyi Uyardı: Çok Önemli Şeyler Seyredeceğiz

Türkiye, Sedat Peker’in yeni iddialarını konuşuyor. “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından uzun bir tvit serisi paylaşan Sedat Peker, yandaş gazeteci Hikmet Genç’e uyarıda bulundu.

Sedat Peker Yandaş Gazeteciyi Uyardı: Çok Önemli Şeyler Seyredeceğiz

2023 seçimlerine az bir süre kala Sedat Peker’den çok konuşulacak yeni bir iddia geldi. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın iş insanları Hasan ve Zeki Yeşildağ ile ilgili paylaşımlarda bulunan Peker, iki kardeşin sahibi olduğu Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç’e uyarıda bulundu.

“SEDAT PEKER’DEN HİKMET GENÇ’E UYARI: “LGBT’Lİ BİREYLERLE İLGİLİ KÖTÜ YAZILAR YAZMAYIN”

“Kendilerini en büyük milliyetçi, en büyük muhafazakar olarak tanıtanların size ne kadar namussuz olduklarını anlatacağım.” diyen Sedat Peker, şöyle devam etti: Gazeteci Sayın Hikmet Genç Bey sizinle tanıştık. Bazı düşüncelerimiz farklı olsa da sizin iyi bir insan olduğunuzu biliyorum. Size dostane uyarım LGBT’li bireylerle ilgili çok sert ve kötü yazılar yazmamanızdır.”

Önümüzdeki günlerde Türkiye’de çok büyük skandalların konuşulacağını iddia eden Sedat Peker, “O skandallardaki muhataplar kurumların CEO’ları olmayacak. Çok önemli şeyler konuşacağız ve seyredeceğiz.” dedi.