Abone Ol

Sedat Peker: Mücadelem adil ve kaliteli olacak

Akademisyenler için yazdığı yazıda 'Kanlarınızla duş alacağız' diyen Sedat Peker, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peker, mücadelesinin adil ve kaliteli bir şekilde süreceğini söyledi.

Sedat Peker: Mücadelem adil ve kaliteli olacak

Sedat Peker, Güneydoğu'da yaşanan sokağa çıkma yasaklarına ilişkin imza kampanyası düzenleyerek, “Bu suça ortak olmayacağız” metinin imzalayan 1128 akademisyene "Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizim için çalacak; oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız!” demesi üzerine yanlış anlaşıldığını söyleyen bir yazı daha kaleme aldı. Peker, yazısında “Aydın görünümlü terör destekçileri için yazdığım yazıyı baştan sona kadar okumanızı tavsiye ederim, ben silahı olmayanları tehdit etmedim” dedi.

Peker yazısından bir bölüm şöyle:

Bir Kızılderili öğretisi şöyle der; “ALLAH’ım yarın savaş alanında karşılaşacağım düşmanım onurlu, cesur ve bilge olmasını nasip edin. Eğer yarın ki savaşın galibi ben olursam bundan gurur duyabileyim.” Eğer bir gün karşılıklı savaşımız olursa benim cephemdeki mücadelenin sizler için yabancı bir tanım olsada adil ve kaliteli bir şekilde olacağını bilmenizi isterim.

Aydın görünümlü terör destekçileri için yazdığım yazıyı baştan sona kadar okumanızı da sizlere önemle tavsiye ederim.Ben silahı olmayanları tehdit etmedim. Bir gün önce 5 aylık bir bebeğin kanıyla banyo yapanların ve onları destekleyenleri eğer ki bir gün DEVLETİMİZİ yıkmayı başarırlarsa başlarına gelecekleri kendilerine açık bir şekilde söyledim!!!