Abone Ol

Sedat Peker, Kılıçdaroğlu'nun Videosunu Neden Paylaştı?

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen Sedat Peker, sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hükümete yönelik sözlerini paylaştı

Sedat Peker, Kılıçdaroğlu'nun Videosunu Neden Paylaştı?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hükümete yönelik “Şimdi yeniden Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşma çabasındaysalar, nedeni Sedat Peker’dir” şeklindeki sözlerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde FOX TV’de yayınlanan bir programa konuk oldu. Kılıçdaroğlu, yayında hükümete yönelik eleştirilerini sıralarken konuşmasının bir bölümünde konuyu Sedat Peker’e getirdi.

KILIÇDAROĞLU’NUN VİDEOSUNU ALINTILADI

CHP liderinin programda sarf ettiği “Erdoğan’ın Körfez ülkelerine söylemediği kalmadı. Onların da bize… Gönderdiğimiz malları boykot ettiler, Arap dünyasını da boykota çağırdılar. Şimdi yeniden Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşma çabasındaysalar, nedeni Sedat Peker’dir.” sözlerinin yer aldığı video ise CHP’nin Twitter hesabından paylaşıldı.

KULLANICILARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Bir süredir suskunluğunu koruyan Sedat Peker ise sosyal medya hesabından kendisi hakkında yapılan paylaşımları alıntıladı. Bunların arasındaki en dikkat çeken tweet ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP tarafından paylaşılan videosu oldu. Bu durum sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti.Sedat Peker, Kılıçdaroğlu'nun Videosunu Neden Paylaştı? - Resim: 1