Abone Ol

Sedat Peker Kardeşinin Serbest Bırakıldığını Duyurdu

Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, geçen pazar günü ruhsatsız silah bulundurma suçlamasıyla gözaltına alınmıştı

Sedat Peker Kardeşinin Serbest Bırakıldığını Duyurdu

Organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Peker, "Kardeşim Atilla PEKER adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili anlatmak istedikleri kayda geçirilmemiştir" dedi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de ilgili bir paylaşım yapan Sedat Peker, "Saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda)" dedi.

Ne olmuştu?

Pazar günü yayınladığı videoda, geçmişte Korkut Eken'in Rum kesimine yardım ettiği suçlamasıyla Kutlu Adalı'ya suikast düzenlemek istediğini ileri süren Sedat Peker, bunun için kendi kardeşini önerdiğini fakat daha sonra Adalı'nın kendisine yanlış tanıtıldığını öğrendiğini söylemişti.

Videonun yayınlanmasın ardından Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, pazar günü gözaltına alınmıştı.

Bakan Soylu ise, Atilla Peker'in gözaltına alınmasıyla ilgili, "İhbarla, ruhsatsız tabanca sebebiyle alındı. (Kutlu Adalı cinayeti) Tam da bunun için alınması lazım. Bugün, alınması için emniyete yazı yazdırdım" demişti.