Abone Ol

Sedat Peker Kanadından Emniyet'in Saldırganla İlgili Açıklamasına Sert Tepki

Emniyet kaynaklarına göre gözaltına alınan Ö. Ş.,’nin Sedat Peker ile çekilmiş birçok fotoğrafı bulunurken yaşanan olayın ‘örgüt içi hesaplaşma’ olduğu belirtildi. Emre Olur ise, "Süslü sülü’nün polisleri tarafından tansiyonu düşürüp algıyı başka bir yöne çekmek için 'Konunun Sedat Peker ile bir ilgisi yok vuran şahısla vurulan şahsın arasındaki alacak verecek meselesi' diye gazetecilere bilgi veriliyor. Bu tamamen yalandır!" Paylaşımı yaptı.

Sedat Peker Kanadından Emniyet'in Saldırganla İlgili Açıklamasına Sert Tepki

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Beykoz'daki evine düzenlenen silahlı saldırıda Ö.Ş İstanbul Sancaktepe'de gözaltına alındı.

Halk TV’de yer alan habere göre, Sedat Peker’in İstanbul Beykoz’daki evi, Milli Parklar ve Bahçeler'e devredilmişti. Peker'in Beykoz Korusu’nun sınırları içinde yer alan eve bu sabah saat 09.30’da silahlı saldırı düzenlendi.

Evin önüne gelen Ö.Ş. çalışanların kendisine yaklaşması üzerine camı açarak aracın içinden ateş etti. Görevli Yılmaz Günay’a 3 kurşun isabet etti. Günay, ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.

Saldırının ardından çalışma başlatan emniyet saldırganın eşgalini belirledi. Ö.Ş, öğleden sonra İstanbul Sancaktepe'de kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı. Emniyet kaynaklarına göre gözaltına alınan Ö. Ş.,’nin Sedat Peker ile çekilmiş birçok fotoğrafı bulunurken yaşanan olayın ‘örgüt içi hesaplaşma’ olduğu belirtildi.

Peker'in basın danışmanı olduğu belirtilen Emre Olur ise, "Sn. Reis Sedat Peker’in Beykozdaki evine yapılan silahlı saldırının kamuoyunda büyük tepki oluşturması üzerine süslü sülü’nün polisleri tarafından tansiyonu düşürüp algıyı başka bir yöne çekmek için “Konunun Sedat Peker ile bir ilgisi yok vuran şahısla vurulan şahsın arasındaki alacak verecek meselesi” diye gazetecilere bilgi veriliyor. Bu tamamen yalandır!" paylaşımını yaptı.