Abone Ol

Sedat Peker Adres Değiştiriyor: Uzun Bir Yolculuğa Çıkacağım

Son dönemde yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialarla büyük tartışma yaratan suç örgütü lideri Sedat Peker'in kaldığı otel, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından ifşa edildi. Gelişme üzerine adres değiştirme kararı alan Peker, Twitter hesabından uzun bir yolculuğa çıkacağını ifade etti.

Sedat Peker: Uzun Bir Yolculuğa Çıkacağım

Balkanlardan Fas'a, Fas'tan Dubai'ye kaçan ve buradan yayınladığı videolarla tartışma yaratan suç örgütü lideri Sedat Peker'in kaldığı otel, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından ifşa edildi. Adresi hakkında bilgilerin ortalığa saçılması sonrasında Peker, Twitter hesabından art arda paylaşımlarda bulundu.

Peker şu ifadeleri kullandı;

"Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.
Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım.
Ancak Twitter’ım açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım."