Abone Ol

Seda'nın bütün mini eteklerini kesmiştim!

Kadınların mini etek giymesini doğru bulmadığını söyleyen Nihat Doğan, bir dönem ilişki yaşadığı Seda Sayan ile ilgili Günaydın'a çarpıcı bir açıklamada bulundu:

Seda'nın bütün mini eteklerini kesmiştim!

Nihat Doğan, "Seda Sayan ile birlikte olduğum zaman bütün mini eteklerini kesmiştim. Ben giydirmem kardeşim, giydiren giydirsin." dedi.

Seda Sayan fotoğrafları

İşte o röportajtan bazı bölümler;

Önce şunun adını bir koyalım; siz sanatçı mısınız, filozof musunuz?

Bir rahat bırakmadılar ki, bunu açıklayabileyim. Ben şarkı söylemeyi çok seviyorum, ekmeğimi mikrofondan kazanıyorum ama topu alıp ne zaman sahaya çıksam, kafama vurdular. Ben de diğerleri gibi uyuşturucu masalarında oturup onlara eşlik etseydim; bırakın köstek olmayı, arkamdan iterlerdi.

TWITTER'DAKİ İMAJ DEĞİL, GERÇEK

Filozofvari bir üslupla Twitter'da fenomene dönüşmek; imaj mıydı, gerçek miydi?

Gerçek bu, imajı yürütemezsiniz. Sadece sosyal medyada değil, katılmış olduğum 'Survivor'da da insanlar o dönem tereddütteydi. Yarışmaya katıldığımda; felsefeci kimliğimizin üzerine daha da çok koyduk.

'Survivor All-Star' kadrosuna alınmadığınız için Acun Ilıcalı'yla aranızın bozulduğu söylendi. Öyle mi sahiden?

Hayır, tam tersine benim en zor zamanlarımda yanımda oldu. Hâlâ halimi hatrımı sorar.

Kendinizi bu ülkenin kahramanı olarak mı görüyorsunuz?

Bir felsefem var ve kahraman olmak istiyorum. Bunu başından beri söyledim.Hz. Ali'nin güzel bir sözü vardır; 'Ortadaki bir zulmü durduramıyorsanız, en azından onu duyurun' der. Ben de bu konuda çok çaba sarf ettim. Bu ülkede bir sürü din düşmanı, vatan haini ve milli irade düşmanı sanatçı var; hepsine tahammül ettiler de, bir Anadolu çocuğuna tahammül edemediler.

Hiç pişmanlık olmadı mı?

Zerre-i miskal kadar pişman değilim. 'Ben sokağa mini etekle çıkacağım' diyen birine; 'Bacım, sokağa mini etekle çıkarsan, dışarısı sapık dolu, seni taciz ederler' demişim. Bunda ne var? Bunu almışlar; tacizi, tecavüz yapmışlar, montajlamışlar ve rahmetli bir kızın üzerine yaftalamışlar. Yahu, rahmetli kız mini etek mi giyiyordu? O rahmetli kızla ilgili ilk tweet'i atan benim, 'İdam geri gelsin' dedim; yazdıklarım hâlâ duruyor.

Zamanında Ahmet Kaya'ya sergilenen tutumla, size yapıldığını iddia ettiğiniz linç girişimini bir tutabilir miyiz?
Kesinlikle, bana da aynı şeyi yapmaya çalıştılar.

SOKAKTA MİNİ GİYENİ TACİZ EDERLER

Dekolteli kadınlarınla flört eden Nihat Doğan; şimdi nasıl oluyor da mini eteği eleştirebiliyor?

Cümle yoruma açık bir durumda değil, gayet net ifade etmişim. 'Sokakta mini giyersen taciz ederler' diyorum.

Stüdyolarda giyince olmaz yani...

Stüdyolarda sapık yok ki! Ben yıllardır sektörün içindeyim, yıllardır televizyon programlarına giderim; bir tane sapığa denk gelmedim. Ben 'sokak' diyorum ve bunu her anne-baba da söyler. Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede; kediye, köpeğe tecavüz eden, su damacanasına tecavüz etmeye kalkışan bunca sapığın içinde, ben de 'Sokakta kıyafetimize daha dikkat edelim' demişim. Bunu söyleyecek herkes linç edilecekse, anne-babalardan başlayalım.

BEN DİNDAR DEMOKRAT BİR ADAMIM
Kendinizi 'muhafazakar demokrat' olarak mı tanımlıyorsunuz?

Muhafazakarlığın da içi tam manasıyla doldurulmuyor; ben dindar demokratım. Tabii bunlar her dindarı da şeriatçı, irticacı olarak görüyorlar.