Abone Ol

Seda Sayan'ın programına ilk günden büyükelçi skandalı!

Ahu Tuğba'nın kasırganın vurduğu Miami'deki kızı Anjelik'ten haber alamadığını söylemesinin ardından, dün sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konular arasına girdi.

Seda Sayan'ın programına ilk günden büyükelçi skandalı!

Sabah saatlerinde Anjelik'e ulaşamadığını canlı yayına bağlanarak söyleyen Ahu Tuğba'ya, dün öğleden sonra ilk kez yayınlanan Seda Sayan'ın programında, Anjelik'e ulaşıldığı haberi verildi. Seda Sayan, programının finalinde Tuğba'yı canlı yayına bağladı ve "Ahu'cum Anjelik'e ulaştık, seni telefonla konuşturacağız" dedi ve programını bitirdi.

TUĞBA: BÜYÜKELÇİLİK BENİ GÖRÜŞTÜRMEDİ

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba ise, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bu sabah yeniden katılarak, Miami'de yaşayan kızı Anjelik Calvin'e ulaşamadığını yine ağlayarak anlatması şaşkınlık yarattı. Tuğba, 'Seda bana ulaştıklarını söyledi, seni konuşturacağız dedi ama kimse aramadı" dedi. Sosyal medyada ise, "Seda Sayan'ın Ahu Tuğba haberi asparagas çıktı" şeklinde yorumlar yapıldığı sırada Seda Sayan canlı yayına bağlandı ve Büyükelçilik'ten haber geldiğini ve Ahu Tuğba ile kızının telefonda görüştürüldüğünü söyledi. Sayan, "Ahu'yu program sonrası aradık ulaşamadık, ben mesaj attım ve mesajı elimde. Ahu neden aramadı da yine sizi aradı onu merak ettim, çok şaşkınım ve anlam veremedim. Büyükelçilik bize görüştürüldüğünü söyledi." dedi. Daha sonra tekrar canlı yayına alınan Ahu Tuğba, Büyükelçilik beni görüştürmedi dedi.


AKAY: BENDE ULAŞAMADIM

Gazeteciler, Ahu Tuğba'nın kızına WhatsApp üzerinden en son ulaşan isim olan ünlü şarkıcı Onur Akay'a da ulaştı. Akay, "Ahu ablaya sürpriz yapıp, iyi olduğunu dair fotoğraf paylaşacaktık, ancak bir daha bende ulaşamadım. Ben onun iyi olduğundan eminim, sanıyorum elektrik ve internet kesintilerinden dolayı iletişim sorunu yaşanıyor." dedi.