Abone Ol

Seda Sayan'ın damat adayı Apaçi Mustafa Seda Ablasına neden bela okudu?

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla yıllarca ekrana gelen izdivaç programı Evleneceksen Gel, izdivaç programlarının yayından kaldırılmasıyla tarihe gömülmüştü. Programda Apaçi Mustafa olarak tanınan Mustafa Bilginer, yıllar sonra program ve Seda Sayan'a bela okudu. İşte detaylar...

Seda Sayan'ın damat adayı Apaçi Mustafa Seda Ablasına neden bela okudu?

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla yıllarca ekrana gelen izdivaç programı Evleneceksen Gel, izdivaç programlarının yayından kaldırılmasıyla tarihe gömülmüştü. Programda Apaçi Mustafa olarak tanınan Mustafa Bilginer, yıllar sonra program ve Seda Sayan'a bela okudu. İşte detaylar...

Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında kendisine eş arayan Apaçi Mustafa, bir dönem "Ben ne zaman evleneceğim Seda abla?" sözüyle yarışmaya damga vurmuştu.

Apaçi Mustafa o dönem çok popüler olan apaçi dansını programda da yapmaya başlamış, görüntüleri sosyal medyada sık sık gündeme gelmişti.

Apaçi Mustafa yani Mustafa Bilginer, bu kez de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Evlenme programlarındaki herkesin sahtekar olduğunu söyleyerek sinirlerine hakim olamayan Apaçi Mustafa, programda kendisine verildiği iddia edilen araba, ev ve beyaz eşyaların verilmediğini açıkladı.

Seda Sayan hakkında da ise çok sert konuşan Apaçi Mustafa, Sayan'a bela okudu.