Abone Ol

Seda Sayan'dan Fransız Askısı sonrası yeni yüzüyle ilk paylaşım

Seda Sayan yüzüne yaptırdığı Fransız Askısı operasyonundan sonra Instagram hesabından ilk kez paylaşımlar yaptı.

Seda Sayan'dan Fransız Askısı sonrası yeni yüzüyle ilk paylaşım

“Fransız askısı” adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren 57 yaşındaki Seda Sayan, Instagram hesabından bunu paylaşması gündeme oturmuştu.

Eski İçişleri Bakanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu ile bir yemek yiyen Seda Sayan, yeni yüzüyle paylaşımlar yaptı.

Sayan paylaşımına ise “Canım, kıymetlim değerli büyüğüm sayın bakanımız #abdulkadiraksu ve canım kardeşim #murataksu güzel eşi @caglashnaksu ile akşam yemeği” ifadelerini ekledi.

Seda Sayan'dan Fransız Askısı sonrası yeni yüzüyle ilk paylaşım - Resim: 1

Ünlü şarkıcının kısa saçlı yeni hali ise hayranlarının beğenisini kazandı. Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik de, ünlü şarkıcının paylaşımına "Maşallah Seda abla. Çok güzel görünüyorsun" yorumunu yazdı.

İşte o fotoğraf:

Seda Sayan'dan Fransız Askısı sonrası yeni yüzüyle ilk paylaşım - Resim: 2

FRANSIZ ASKISI NEDİR

Fransız yüz askısı ameliyatsız yüz germe olarak literatürde yerini aldı. Klasik yüz germeye nazaran kesi olmadan yapılan, daha hızlı ve daha az komplikasyona sahip bir uygulamadır. Fransız Askı olarak tabir edilen, kırçıllı dokuya sahip ipler sayesinde yüz bölgesindeki elmacık, gıdı, çene, kaş, boyun gibi bölgeleri daha ön plana çıkarak sarkan derinin yukarı doğru toplanması hedeflenir. Bu fiziksel sonucun yanı sıra askı uygulaması ile birlikte uygulama alanında kolajen dokusu üretimi de tetiklenmektedir.