Abone Ol

Seda Akgül'e sokak ortasında taciz şoku: Kolundan tutup zorla arabaya..

Kanal D de hafta içi her sabah yayınlanan 4 Kadın Zamanı programında yer alan ünlü sunucu Seda Akgül sokak ortasında tacize uğradı. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından olayın ayrıntılarını da paylaştı.

Seda Akgül'e sokak ortasında taciz şoku: Kolundan tutup zorla arabaya..

Akgül, dün akşam program partnerlerinden Derya Tuna ile Arnavutköy’deki bir balıkçıda yediği yemek sonrası evine dönerken sokak ortasında kolunu sıkan ve iteleyen bir şahsın tacizine  uğradı. Olay hemen emniyet güçlerine intikal etti.

EMNİYET GÜÇLERİ MÜDAHALE ETTİ

Taciz olayını sosyal medya hesabından duyuran başarılı sunucu Seda Akgül duygularını şöyle anlattı.

”Dün akşam dostlarla yediğim yemek sonrası bana sokakta kolumu sıkıp iteliyerek tacizde bulunan adamdan beni kurtaran, başta @emniyetgm155, @emniyetgm Arnavutköy polisine, karakolun ve aslanlar gibi kadının yanında olan delikanlı, pırıl pırıl, genç polisilerimize saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum… Türkiye değişiyor…

Yaşasın @emniyetgm155, @ emniyetgm ve #Arnavutköy karakolum Rica ediyorum polisimizi sevin ve destek olun Arnavutköy karakolundaki pırıl pırl polis kardeşlerime selam olsun”

SEDA AKGÜL'DEN YENİ AÇIKLAMA

Seda Akgül, sosyal medya hesabından hakkında yapılan bir habere düzeltmede bulundu. Yaşadığı taciz olayıyla ilgili detayları takipçileriyle paylaşan Akgül, şu sözleri kullandı:

Seda Akgül'e sokak ortasında taciz şoku: Kolundan tutup zorla arabaya.. - Resim: 1

“Olayın doğrusu budur… Karakolluk bir olay veya fiziksel şiddet yaşanmamıştır. Ancak bir kadın evine taksiyle dönmek isterken kolundan tutulup zorla araca götürülmeye çalışıldıysa bu taciz kadar özgürlüğe de müdahaledir. Olayı fark eden Arnavutköy'deki devriye arabası gerekeni sonuna kadar yapmıştır. Genç, aydın, pırıl pırıl, kadın hak ve özgürlüklerini koruyan polislerimize teşekkür ederim.”