Abone Ol

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural hakkında olay iddialar

Seçkin Piriler ile eski eşi Kaan Tangöze ve sevgilisi Kıvılcım Ural arasında sular durulmuyor.

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural hakkında olay iddialar

Kıvılcım Ural'ın yaptığı zehir zemberek açıklamalardan sonra gözler eski model Seçkin Piriler'e çevrilmişti. Bir çarpıcı açıklama da Seçkin Piriler'den geldi işte detaylar...

Seçkin Piriler bir dönem Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım ile birlikte sunuculuğunu yaptığı Laf Bende Kalmasın programına telefonla bağlanarak eski eşi Kaan Tangöze’yle ilgili çok şaşırtıcı bilgiler paylaştı.

Posta'nın haberine göre Kıvılcım Ural’ın ‘Kaan’ın evliliği boyunca onunla birlikte olduk’ şeklindeki açıklamaları magazin gündemini sallamaya devam ederken Seçkin Piriler’in Kaan Tangöze’yle ilgili açıklamaları da çok konuşulacak gibi görünüyor. İşte Seçkin Piriler'in o açıklamaları...

"Beni az çok tanıdınız ben çocuğunu evden kovacak bir kadın değilim. Burada çalışırken sizinle de konuşmuştum oğlum Hakan'ın hırçınlıklarıyla alakalı. Hatta size çok hırçın olduğunu, ayrılıktan dolayı beni suçladığını ve bu yüzden yardım aldığımı da söylemiştim. O kadının konuştuğu gece de oğlum 'Babam, babam' diye ağladı. Ben de Kaan'ı aradım. Geldi aldı. Bütün eşyalarını verdi, çocuğunu evden gönderdi falan da demiş. Sadece okul formasını ve okul çantasını verdim. Çünkü Kaan ve o kadının arası limoniymiş, Kaan ve oğlum otelde kalmaya gitti. Ben de oradan okula giderler diye okul eşyalarını verdim.

'O ASLA BENİM ANNELİĞİMİ SORGULAYAMAZ'

Benim anneliğim hakkında konuşmak onun ne haddine! O asla benim anneliğimi sorgulayamaz. Onun yüzünden benim çocuklarım babalarını göremiyor. Bir gece babalarınla uyumak bile lüks geliyor çocuklarıma. Mahkemeye verdim onu, ne derdi varsa orada anlatsın. Hem onun bu konuda konuşmasının nedeni de Kaan'ın çocuklarla çok vakit geçirmesini kıskanması. Ben de o gece Kaan'ı arayınca artık planlarını bozdum heralde, iyice kudurdu. Kendisini televizyonlara attı.

'BİR SENE BEKLE YİNE SANA DÖNECEĞİM!'

Ayrıca Kaan, Kıvılcım ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra da benden ayrılmak istemedi. Yalvardı, 'Ayrılmayalım, ben seninle yaşamak istiyorum' diye. Bana 'Ayrılmayalım, bir sene ayrı yaşayalım. Arada gelirim, çocuklar yokluğumu bile fark etmez. Bir sene bekle sonra sana döneceğim' bile dedi.