Abone Ol

Seçkin Piriler: Kaan’a rahat battı ve beni aldattı

Seçkin Piriler yeni sezonda bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Özel hayatında zor günler geçirdikten sonra yeni yeni toparlandığını anlatan Piriler, yaşadıkları yüzünden aşka küsmediğini ve tekrar aşık olup evlenebileceğini söylüyor.

Seçkin Piriler: Kaan’a rahat battı ve beni aldattı

Neler yapıyorsunuz, her şey yolunda mı?

İyiyim, mutluyum. Yakın zamanda çocuklarımla tatile çıkacağım. Birçok dizi ve film görüşmesi yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Onların netleşmesini bekliyorum. Yeni sezonda bir diziyle ekrana dönmeyi hazırlanıyorum.

Oyunculuk mu, modellik mi, yoksa albüm teklifleri mi hangisine yoğunlaşacaksınız?

Şeyma Balkar’la çalışıyorum. Beraber çok güzel bir yol haritası çizdik. İşimle başarımla anılmak istiyorum. Albüm teklifleri alıyorum. Rahmetli babamın hayali hep bir müzisyen olmamdı. Ama benim ve annemin hayali modellikti. Ama şimdi en büyük hayalim bir filmde hem oyunculuğumu hem de sesimi gösterebileceğim bir rolde oynamak. Albüm yapmam, sadece toplu bir albümde bir düet seslendirebilirim. Modellik zaten benim bir parçam her zaman defileye çıkarım. Ama bütün enerjimi oyunculuğa vereceğim.

Peki ekrana nasıl bir yapımla geri dönmek istiyorsunuz?

Şimdiye kadar hep komedi filmlerinde rol aldım. Ama artık komedi dışında bir dram filminde kendimi göstermek istiyorum.

Aldatıldığınız öğrendiniz, evliliğinizi bitirdiniz. Bu zorlu dönem oyunculuk adına sizi nasıl etkileyecektir?

Bu kötü dönem bana ayrılık acısının nasıl bir şey olduğunu veya birini kaybetmenin, sevdiğin birinin ölmesinin ne kadar acı olduğunu öğretti. Bu duyguları çok ağır bir acı yaşarak öğrendiğim için, bir dramda gerçekçi bir şekilde oynayacak nadir insanlardan biri olabilirim. Bunları yaşamadan böyle teklifler almıştım ama bilmediğim bir duygu olduğu için cesaret edememiştim. Şimdi öyle duygular yaşadım ki bana hangi dramda nasıl bir rol verirseniz verin o rolün altından hakkıyla kalkarım. Artık dramatik rollere hazırım, bu rolleri oynamak istiyorum.

İçimde kalanları rolümle atacağım

Seçkin Piriler: Kaan’a rahat battı ve beni aldattı - Resim: 1

Bu tarz dramatik rolleri oynayıp yaşadıklarınızı hatırlamak sizi üzmeyecek mi?

Hayır belki de beni rehabilite edecek, iyileştirecek. İçimde kalan ne varsa rolümle dışarı çıkacak, o karakter üzerinden yapamadıklarımı yapıp belki de kendimi daha iyi hissedeceğim. Ama asla üzülmem çünkü artık geçti bitti...

Evlenip kariyerinize ara verdiniz... Pişman oldunuz mu?

Pişmanım... İşlerime devam etmediğim, biri için her şeyden vazgeçtiğim için, fedakarlıklar yaptığım için çok pişmanım. Çünkü değmiyor. Birçok kadın benim yaptıklarımı yapıyor ama yapılmaması gerekiyormuş. Çünkü yaptıklarınızın kıymeti bilinmiyor. O dönemde çok dizi teklifi geldi ama bir şekilde vazgeçirildim, çalışmamaya ikna edildim. Çocuklarım doğunca da zaten annelikle geçti zamanım. Tek pişman olmadığım şey anneliği tatmam ve çocuklarımı tek başıma büyütmüş olmam.

Artık daha güçlüyüm

Moda üzerine planlarınız var mı?

Moda tasarımı okulunu dereceyle bitirdim. Moda haftasında tasarımlarımı sergiledim. Bir markayla işbirliği yapıp kapsül bir koleksiyon hazırlama planım var. Güzel kararlarla, daha güçlü geri dönüyorum. Çok acı çektim ama küllerimden yeniden doğacağım. Çünkü acıyla piştim, olgunlaştım. Şimdi daha güçlüyüm.

Ne yaparsa yapsın bırakmam sandı

Seçkin Piriler: Kaan’a rahat battı ve beni aldattı - Resim: 2

Erkeklerin neden aldattığını çözebildiniz mi?

Aldatılmak çok kötü bir duygu. Galiba bu kadınların kaderinde var. Erkekler bunu yaparken eşinin veya sevgilisinin ne güzelliğine, ne başarısına, ne de iyiliğine bakmıyor. Herhalde bir zaman sonra rahat batıyor ve aldatıyor. Bence Kaan’da böyle oldu.
Belki de “Nasıl olsa beni bırakmaz” diyerek aldatıyor...
Kesinlikle... Zaten Kaan’da böyle bir algı vardı. Onu asla bırakabileceğimi düşünmüyordu. Çünkü ben onu ilk gördüğümde aşık oldum ve kendimi ona teslim ettim ve beraber bir hayat kurduk. Sonrasında ise bir gazete haberi ile o hayal aleminden uyandım. Evliliğimden pişman değilim çünkü çok güzel anlar yaşadık.

Evliliğinizde bir sorun olduğunu hiç hissetmediniz mi?

Aramızda hiçbir sorun yoktu. Gayet mutlu, belli bir rutine oturmuş bir hayatımız vardı. Hiç kavga bile etmezdik. Keşke kavga etseydik o zaman sorunumuz ortaya çıkar halletmeye çalışırdık. Zaten kendisi de sorduğumda bunu söyledi. Hiçbir sorunumuz yok dedi.

Sevgilim yok olursa gizlemem

Tekrar aşık olsanız neler yapmazsınız?

Kimse için işime ara vermem. Çok sevsem bile bunu belli etmem.

Yeni bir ilişki veya evliliğe ne diyorsunu?

İlişkiye, aşka, evliliğe mesafeli değilim. Hayatıma biri girsin ve aşık olayım çok isterim. Hayatımda şu an bana bunları düşündüren biri yok. Sevgilim olursa emin olun elinden tutup ve elini bırakmadan, saklanmadan, herkese göstereceğim. Bekar bir insanım kimseden bir çekincem yok. Ama asılsız bir şekilde biriyle adımın çıkmasına çıldırıyorum.

Peki hayatınıza girecek yeni insan nasıl olur?

Beni 20’li yaşlarıma döndürecek, bana bilgisiyle ilham veren, farklı ufuklar açacak biri olabilir.

Çocuklar Kaan Bey’in sevgilisi ile görüşüyor mu?

Hayır çocuklarımı tanımıyor ve tanımayacak. Eğer başka şartlarda ilişkileri başlasaydı böyle tepki vermezdim. Daha ılımlı bakardım. Ama canımı yaka yaka böyle şeyler yaptıkları için asla müsaade etmem. Kaan kötü biri değil, çocuklarımın babası, Türkiye’deki en iyi müzisyenlerden. Çocuklarım babalarıyla gurur duyacaklar. Ama keşke böyle bitmeseydi her şey daha farklı olabilirdi.

Arkama bakmadan yeni hayat kuruyorum

Geri dönse affeder misiniz?

Arkama dönüp bakmak istemiyorum. Bir daha bu acıları yaşamak ve hatırlamak da istemiyorum. Bunları hatırlamayacak kadar mutlu bir hayat kurma çabasındayım. Bu yüzden kapıma bile gelmesini istemem.