Abone Ol

Seçkin markalar alışveriş şenliği'nde buluşuyor

İlki geçen sene Bonubon tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nin ikincisi, Doğuş Müşteri Sistemleri’nin düzenlediği ve dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel sponsorluğu ile 9-10 Aralık tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da...

Seçkin markalar alışveriş şenliği'nde buluşuyor

Geçen sene 90 markanın katılımı ile gerçekleşen Yılbaşı Alışveriş Şenliği, 1 günde 2 bin ziyaretçi sayısı ve yapılan alışveriş miktarı ile büyük bir başarıya imza attı. Elde edilen başarı nedeniyle birçok markanın aylar öncesinden katılım için hazırlıklara başladığı “Crate and Barrel Yılbaşı Alışveriş Şenliği”ne bu sene 2 gün süre ile yaklaşık 4 bin ziyaretçi bekleniyor.

Ziyaretçilerine yılbaşı öncesi elit bir ortamda alışveriş yapma ayrıcalığını sağlayan “Crate and Barrel Yılbaşı Alışveriş Şenliği”nde, bu sene sürprizlerin yanı sıra bazı markaların yeni ürün lansmanları da gerçekleşecek. 120’den fazla seçkin markanın katılım göstereceği “Lüks Hediye Fuarı” olarak da nitelendirilen “Crate and Barrel Yılbaşı Alışveriş Şenliği”nin açılış gecesi, canlı Jazz performansının gerçekleşeceği Audi sponsorluğundaki “Happy Hour”a yoğun ilgi olması bekleniyor. Kapı giriş ücretlerinden elde edilecek tüm gelir ise geçen sene olduğu gibi “Darüşşafaka Cemiyeti”ne bağışlanacak.

Marka patronları öğle yemeğinde buluştu “Crate and Barrel Yılbaşı Alışveriş Şenliği”nin detaylarını görüşmek üzere katılımcı markaların patronları 16 Ekim 2014 Perşembe günü La Petite Maison’un seçkin atmosferinde öğle yemeği için bir araya geldi.

Yemekte; Jacadi markasını Türkiye’ye getiren Selin Habbab ve İpek Dedeman, Magnolia Culture’ın kurucu ortakları Yelda Süren Elmas ve Zeynep Özcan, EKAY markasının yaratıcısı Evren Kayar, RIVIERA MAISON’u temsilen Ronit Gülcan, MISELA markasının yaratıcısı Serra Türker, RB LIVING’in sahibi Rezzan Benardete,

MEHRY MU markasının yaratıcısı Güneş Mutlu, Muge NY markasını yaratan Müge Çizgenakat, Nahara’nın yaratıcısı Nuray Aslanoba, OrgeTulga ve Sedef Karamehmet gibi cemiyet dünyasının yakından tanıdığı isimler hazır bulundu.

Seçilecek müzikten atmosfere kadar her türlü detayın üzerinden özenle bir kez daha geçildiği yemek; hem iş, hem keyifli sohbet eşliğinde uzun saatler devam etti. Bu sene 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan “Crate and Barrel Yılbaşı Alışveriş Şenliği”nin kurgu ve marka danışmanlığını cemiyet hayatının tanınan iş kadınlarından Canan Köksal, altyapı kurulum ve organizasyonunu İris Behar yaparken, projeyi Doğuş Müşteri Sistemleri Pazarlama ve Satış ekiplerinden Aylin Şavkan, Ayşen Uz ve Ceren Akkosteppen yürütüyor.