Abone Ol

Seçil Erzan'ın veda mesajı ortaya çıktı: Ben gidiyorum hoşça kal, kimseye bir şey söyleme

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de mağdurları arasında olduğu milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığı davasında önemli bir gelişme yaşandı.

Seçil Erzan'ın veda mesajı ortaya çıktı: Ben gidiyorum hoşça kal, kimseye bir şey söyleme

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de mağdurları arasında olduğu milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığı davasında önemli bir gelişme yaşandı. Dava kapsamında tutuklanan Seçil Erzan'ın yeni mesaj kayıtları iddianameye yansıdı.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Seçil Erzan’ın ön incelemesi yapılan cep telefonu kayıtlarında yakın arkadaşı ve akrabası olduğu belirtilen Nazlı Can ile yaptığı bir yazışma dikkat çekti.

Ortaya çıkan Whatsapp yazışmasına göre Seçil Erzan, 8 Mart 2023 tarihinde Nazlı Can’a ‘Nazo’ şeklinde mesaj atıyor. Ancak Nazlı Can, Erzan’a cevap vermiyor. Bir gün sonra yani 9 Mart günü Seçil Erzan, Nazlı Can’a yeniden mesaj atarak “Neden telefonu açmıyorsun Nazlı. Sende mi açmayacaksın. Lütfen beni ara. Nazlı ben gidiyorum hoşça kal kimseye bir şey söyleme. Sen hep yanımdaydın biliyorum seni çok seviyorum" diyor. Nazlı Can buna karşılık "Nereye, bizi böyle bırakıp mı" diye cevap veriyor.

Bunun üzerine Erzan, "Bu şekilde herkes bana düşmanken ben çözemem. İlk önce kapıma yakınlarım geldi. Kimsenin suçu günahı yok" diye Nazlı Can’a cevap veriyor. Ardından yazışma şöyle devam ediyor:

Nazlı Can: Kimse sana kötü bişey için gelmedi. Herkes ne olduğunu anlayıp yardım etmeye çalışıyor.

Seçil Erzan: Evet haklısın. Bence de. Haklısın. Senin hakkını ödeyemem

Nazlı Can: Ama sen herkesi öyle bir batağa soktun ki. Ne yapacaksın. Söyle lütfen. Nereye gidiyorsun

Seçil Erzan: Niye sana söyleyeyim ki. Sen benimle konuştun mu hiç bugün. Tamam hakkını ödeyemem bunu bil. İçim yanıyor kopuyor bugün artık son çaremi de en yakınlarım bozdu.

Nazlı Can: Tamam sen bilirsin. Nasıl dersen ben seni çok sevdim. Çok güvendim hiçbir çıkar, hiçbir menfaat gözetmedim

Seçil Erzan: Ben seni biliyorum. Bana kendini anlatma. Hoşça kal.

TIKLAYIN - Seçil Erzan'ın telefon kayıtlarından Ata Demirer çıktı

Listede olmayan isimler var
Ortaya çıkan Whatsapp yazışmalarına göre, Seçil Erzan’dan parasını alamayan listede olmayan isimlerin olması da dikkat çekiyor. Akrabalarını da dolandırdığı ortaya çıkan Seçil Erzan’ın mağdurlarından birinin de komşusu Nurten Ünal Zorba olduğu mesajlarda görülüyor.

Ön raporda öncelik verilenler alındı
Seçil Erzan, gözaltına alındığı zaman iki cep telefonuna da el konulmuştu. İki cep telefonunda yapılan ön incelemenin ardından bir rapor hazırlandı. Hazırlanan ön raporda, cep telefonlarının içeriğinde yer alan soruşturma dosyası ile bağlantılı olabilecek, görsel, belge ve konuşmalara öncelik verildiği belirtilerek, şöyle denildi:

“Şüpheli Seçil Erzan isimli şahsın cep telefonu üzerinde yapılan ön inceme neticesinde; özellikle Whatsapp görüşmelerinin çoğunun 07 Nisan (2023) tarihinden sonra gerçekleştiği, gerçekleşen konuşmaların genelinde karşı taraftan sürekli olarak arama ve mesajların geldiği, ancak Seçil Erzan isimli şahsın mesajlara ve aramalara çoğu zaman cevap vermediği tespit edilmiştir. Whatsapp görüşmelerinin çoğunun 07 Nisan 2023 tarihinden sonra gerçekleştiği tespitlere yönelik olarak bu tarihten önceki mesajların silindiği düşüncesi değerlendirilerek, yapılan incemeler de cep telefonu fotoğraf galerisi içerisinde bulunan silinenler klasöründe Seçil Erzan isimli şahsın silmiş olduğu görüşme kayıtları tespit edilerek iş bu tutanağa eklenilmiştir.

Bahse konu cep telefonu içerisinde çok sayıda Whatsapp görüşme kayıtlarının, görsellerin, belgelerin ve dokümanların bulunması, inceleme açısından zaman ve imkan kısıtlılığın olması sebebi ile cep telefonunun alanında uzman bilirkişilerce incelenmesinin değerlendirilmiştir."