Abone Ol

Seçil Erzan'ın Moci dediği gizemli adam kim çıktı!

Seçil Erzan olayında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Erzan'ın boş araziye götürülüp tehdit edildiği anlarda bahsettiği 'Moci'nin İranlı tefeci Hakani olduğu ve daha önce bankada yaptıkları görüşmelere ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Seçil Erzan'ın Moci dediği gizemli adam kim çıktı!

 Öte yandan Erzan'ın kuzeninin eşinden sisteme sokması için yeni kişiler bulmasını istediği yazışmalarda "Anneme kıyamıyorum... Yoksa bin defa ölmüştüm alıp götürürler beni" dediği yer aldı.

 Aralarında eski futbolcuların da olduğu 18 kişinin dolandırıldığı olayla ilgili tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Erzan'ın boş arazide tehdit edildiği anlar yer alırken gizemli 'Moci'nin kim olduğu ortaya çıktı. Erzan'ın 'Moci' diye söylediği kişinin Erzan ile bankada bir araya geldiği anlara ilişkin görüntüler de gün yüzüne çıktı. Öte yandan Erzan'ın tefecilere borcunu ödemek için kuzeninin eşinden para istediği ve sisteme yeni birilerini sokmasını istediği öğrenildi.

"MOCİ VE NAZLI'NIN BİR ÇIKARI YOK"

Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Gelişmeler sonrasında Erzan'ın tehdit altında çekildiği iddia edilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, boş bir arazide olduğu görülen aracın içinde bulunan Erzan'ın gözlerinin şiş olduğu görülüyor. Araçta bulunan kişi ya da kişiler söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.

 Erzan video görüntülerinde, “Merhaba Süleyman Amca, sana vermiş olduğumuz Moci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinde bir çıkarı yok. Tamamen bana yardım etmek amacıyla yaptılar. Senden çok rica ediyorum onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma. Hemen onları lütfen iade et. Hiçbir şey yok çünkü" dediği duyuluyor. Görüntüde araya giren bir şahıs da, “Bir kuruş para almadığımı da söyle" dedikten sonra Erzan, "Moci bir kuruş para almadı, Nazlı da" ifadelerini kullanıyor.

GİZEMLİ 'MOCİ' İRANLI TEFECİ ÇIKTI

Kanal D Haber'in haberine göre herkesin merak ettiği 'Moci' diye söylediği o İranlı tefeci Mojtaba Hakani'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Hakani'nin Erzan'ın odasına girip çıktığı anların görüntüsüne ulaşıldı.

 Tarih 6 Mart saat 08.55. Seçil Erzan bankanın üst kattaki odasına girdi. Erzan'dan 5,5 saat sonra Hakani, bankadaydı. Erzan üniversiteden arkadaşının eşi olan Hakani ile içeride 1 saat kaldı. 60 dakika ne konuştular sadece ikisi biliyor. Görüşmeden 3 saat sonra ise Erzan bankadan ayrıldı.

1 gün sonra yine Hakani, Erzan'ın odasına geldi ama bu sefer yanında bir çanta vardı. Odaya girdiğinde saat 10.00'u gösteriyordu ve bu sefer içeride 1 dakika kaldı. 2 dakika sonra geldiğinde ise bu sefer çantası elindeydi. 6 dakikalık sır bir görüşme yaptılar, Hakani de parasını verip faiziyle geri alıyordu.