Abone Ol

Şebnem Dönmez'den cesur sahneler

BKM'de seyirciyle buluşan "Oyunun Oyunu" adlı gösteride, Şebnem Dönmez birçok sahnede yarı çıplak seyircinin karşısına çıkıyor...

Şebnem Dönmez'den cesur sahneler

İngiliz yazar Michael Frayn'ın eserinden uyarlanan, cuma, cumartesi ve pazar günleri BKM'de seyirciyle buluşan "Oyunun Oyunu" adlı gösteride, Şebnem Dönmez birçok sahnede yarı çıplak seyircinin karşısına çıkıyor.Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Tutumluer, Gülen Karaman, Alp Kırşan ve Evren Kardeş'in rol aldığı "Oyunun Oyunu" adlı oyun, İstanbul'da Beşiktaş Kültür Merkezi'nde seyircinin karşısına çıkıyor. Mehmet Ergen'in çevirdiği ve yönettiği oyunun en ilgi çeken ismi ise Şebnem Dönmez.

Birçok sahnede yarı çıplak sahneye çıkan Dönmez, aklı bir karış havada bir kızı canlandırıyor. Bazı sahnelerde elbisesini kaybedip çamaşırlarıyla kalan Dönmez, "Ben oyunculuk alalında ilerlemeye çalışıyorum. Katı kurallarım yok. Eğer senaryoyu beğenmişsem, aklıma yatmışsa her rolü oynarım. Bu oyundaki sahnelerimin de abartılmaması gerek. Senaryo neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum. Bu sahnelerin oyunun önüne geçmemesi de en büyük dileğim" dedi.