Abone Ol

Savaşçı dizisi son bölümden sonra 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin yeni dizisi Savaşçı 2. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Savaşçı dizisinin 2. son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Savaşçı dizisi son bölümden sonra 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizide bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca harakete geçti. Ancak büyük bir tuzakla karşı karşıya kaldılar. Savaşçı 3. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...
Savaşçı fox tv ekranlarında 2. bölüm ile yayınlandı. Bu hafta Savaşçı dizisinde Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçti.

FOX’un yeni dizisi Limon Film/Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı ikinci bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümü ile Pazar akşamı en çok izlenen dizi olarak büyük bir başarı gösteren Savaşçı, total hedef kitlede 7.29 rating ve 16.16 share ile 2016 – 2017 sezonunun en iyi açılış yapan dizisi oldu! Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar’ın yer aldığı dizi Savaşçı 2. bölümü ile 23 Nisan 2017 Pazar akşamı saat 20:00'da FOX TV'de ekrana geldi.
SAVAŞÇI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı dizisinde bu hafta zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.

Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.