Abone Ol

Şaşırdılar!!! Alman gazeteciler Tülin Şahin'i gerçek Cindy sandı!!!

Alman gazetesinde şunlar yazdı. "Uzun bacaklı kestane saçlı güzel, geçtiğimiz günlerde Hamburg'da yayaların ve sürücülerin gözlerini yuvalarından çıkarttı. Herkes onu Cindy Crawford zannetti."

Şaşırdılar!!! Alman gazeteciler Tülin Şahin'i gerçek Cindy sandı!!!

ABD'li top model Cindy Crawford'a benzerliği ile tanınan Sivaslı manken Tülin Şahin Alman gazetecileri şaşırttı. Bir grup gazeteci, Şahin'i Almanya sokaklarında görünce Crawford sanarak fotoğrafladı. Ancak daha sonra gerçek ortaya çıktı.

Alman gazeteciler, sokakta yürüyen Tülin Şahin'i, Cindy Crawford zannedip fotoğrafını çekti. Gerçeği geç anlayan 500 bin tirajlı "Morgenpost" gazetesi "Cindy'nin klonu Hamburg'da" başlıklı bir haber yapıp, Şahin'e bir sayfa ayırdı.

Alman basını, Cindy Crawford'a olan benzerliği nedeniyle Tülin Şahin'i haber yaptı. 500 bin tirajlı "Morgenpost" gazetesindeki "Cindy'nin klonu Hamburg'da" başlıklı haberde, güzel mankene geniş yer ayrıldı. "Sivaslı Cindy" lakaplı mankeni Alman gazetesine taşıyan olay, şöyle gelişti:



SOKAKTA YÜRÜYORDU
Almanya'da katalog çekimleri sonrası stüdyodan çıkan Şahin, uyuşturucu baskını yapan polisin sokağı kapattığını görünce, taksiye binmek için yürümeye başladı. Aynı baskını takip için sokakta bulunan gazeteciler bu sırada Tülin Şahin'i, Cindy Crawford'a benzetip, uzaktan fotoğraflarını çekti. Fakat bu fotoğraflar gazetede incelenince bir yanlışlık yapıldığı; görüntülenen kadının Cindy Crawford olmadığı, anlaşıldı. "Peki bu kadın kim?" Bu soruya cevap arayan gazeteciler, sokakta yaptıkları araştırma sonucundaTülin Şahin'e ulaştı. Morgenpost'ta Şahin için şunlar yazıldı:

TEKLİF YAÄžIYOR
"Uzun bacaklı kestane saçlı güzel, geçtiğimiz günlerde Hamburg'da yayaların ve sürücülerin gözlerini yuvalarından çıkarttı. Herkes onu Cindy Crawford zannetti. Tüm Almanya Tülin Şahin yüzünden resmen ayağa kalktı. Tülin Şahin, Danimarka'da doğup büyüdü. Tüm dünyada seyahat eden uluslararası bir manken. İstanbul'da eşiyle birlikte yaşıyor. Türkiye'de gerçek bir star. Cindy Crawford'un ikiz kardeşi gibi, sanki klonlanmış hali." Şahin, Almanya'da bu haber çıktıktan sonra sokakta herkesin kendisinden imza isteğini ve "Türk Cindy" diye seslendiklerini belirtti. Şahin, Almanya'da birçok televizyon ve gazeteden kendisine röportaj teklifi geldiğini de söyledi.

Çiğdem BAL / MAGAZİN