Abone Ol

Şarkıcı Nez şimdi ne yapıyor?

2002-2004 yılları arasında Türk pop müziğine damgasını vuran sanatçı Nez, şimdilerde ne yapıyor?

Şarkıcı Nez şimdi ne yapıyor?

NEZ’DEN SEKSİ POZLAR FOTO GALERİ

NEZ’İN GÜLME KRİZİNE TUTULDUĞU ANLAR VİDEO

NEZ’İN SEKSİ DANSI VİDEO

Özellikle 90 kuşağının hala hafızalarında yer edinen Nez; gerçek ismiyle Nezihe Kalkan popüler olduğu dönemde milyonlarca hayranı vardı.

Nez kimdir?

Öncelikle Nez’i hep birlikte bir hatırlayalım. 15 Nisan 1979’da doğan Nez, aslen Antakyalı olmasına karşın İzmir’e doğdu. Fox'ta yayınlanan Sıkı Dostlar isimli sit-com'da Haluk Bilginer, Özkan Uğur ve Seray Sever ile birlikte oynadı. Liseyi İstanbul Bahçelievler Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nde okumuştur. İlk albümünü 2002 yılında kendi ismini verdiği "Nez" albümünü çıkarttı.
Bu albümden; Sakın Ha,Her şey Boş gibi şarkılar hit oldu. 3 yıl aradan sonra 2006 yılında 2. albümü olan "0 Nez"i çıkartmıştır, daha sonra 4 yıl aradan sonra "NeZamanı" adlı maxi single çıkarttı. 2013 yılının Nisan ayında ise ‘olgunluk dönemi’ projesi olarak nitelendirdiği "Nez Retro Turca" adlı albümünü piyasaya sürdü, ancak beklenilen aksiyonu alamadı.

Nez şimdi ne yapıyor?

Son albümden beri medyada yer almayan Nez, şimdi ne yapıyor? Özellikle sesiyle ön plana çıkan Nez, şu sıralarda Rebel Moves isimli grupta ‘konuk’ olarak solistlik yapıyor. Güzel sanatçı, özellikle sosyal medyayı aktif ve sağduyulu olarak kullanıyor. Her ne kadar medyadan uzaklaşmış olsa da müzik hayatına devam eden Nez, DJ Okay Barış’ın 2 Mart’ta çıkacak olan “Who's in the Cabin” isimli albümünde yer alacak.