Abone Ol

Saraydan Emekli Amirallere Tepki: Darbe Heveslileri, Haddinizi Bilin!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Montrö ve Laiklik uyarısı yapan bir bildiri yayınlayan emekli amirallere Twitter'dan "Bu millet 15 Temmuz'da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Saraydan Emekli Amirallere Tepki: Darbe Heveslileri, Haddinizi Bilin!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun; Türker Ertürk, Deniz Cora’nın da aralarında bulunduğu 103 emekli amiralin AK Parti Hükümeti’ni hedef alan bildiri yayınlamasına tepki gösterdi.

Altun, "O Türkiye eskide kaldı! Bu millet 15 Temmuz’da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi. Haddinizi bilin!" dedi.

"Haddinizi bilin!"

Fahrettin Altun; "Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir 'bildiri' yazmışlar! 5. kol unsurları da hemen heyecanlanmış. Oturun oturduğunuz yerde. O Türkiye eskide kaldı! Bu millet 15 Temmuz'da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi. Haddinizi bilin!" dedi

"Ne hakla milli iradenin temsilcilerine parmak sallıyorsunuz"

Altun, şöyle devam etti: "Siz kimsiniz? Ne hakla milli iradenin meşru temsilcilerine parmak sallıyorsunuz? Türkiye bir hukuk devletidir. Bunu asla unutmayın. Vesayetçiler bir daha asla demokrasimize zarar veremeyecek. Dış güçlerin ezik piyonları büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünü kesemeyecek!"

Saraydan Emekli Amirallere Tepki: Darbe Heveslileri, Haddinizi Bilin! - Resim: 1