Abone Ol

Şanlıurfa'da 3 polisin şehit olduğu olay anı güvenlik kamerasında

17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın üzerini aramak isteyen 3 polisi şehit ettiği an güvenlik kameralarına yansıdı.

Şanlıurfa'da 3 polisin şehit olduğu an kamerada

Şanlıurfa'da üzerini aramak isteyen güvenlik güçlerine karşı çıkarak emekli uzman çavuş olan babasının tabancasıyla 3 polisi şehit edip, 3 polise de yaraladıktan sonra sonra itihar eden 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yaşattığı dehşet, güvenlik kameralarına yansıdı.

işte o görüntüler:

Şanlıurfa'da 3 polisin şehit olduğu olay anı güvenlik kamerasında - Resim: 1


Esentepe Mahallesi'nde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, geçen 10 Temmuz gecesi meydana gelen olayda, Kayseri’den bayram dönüşü akraba ziyaretinden annesi Servet, kardeşleri İlayda, İdil’le birlikte Şanlıurfa’ya gelen Hüseyin Doğukan Erdoğan, üzerini aramak isteyen polislere karşı çıkıp emekli uzman çavuş babasının tabancasıyla ateş açtı. Hüseyin Doğukan Erdoğan, açtığı ateşle Sinan Akdemir, Mehmet Ünaldı, Hasan Hüseyin Çalışkan, Mehmet Birer, Lokman Deren ve Ömer Faruk Korkoğlu adlı polis memurlarını yaraladıktan sonra başına dayadığı tabancayla yaşamına son vermişti. Sinan Akdemir, Mehmet Ünaldı ve Hasan Hüseyin Çalışkan'ın hastanede şehit olduğu olay anı, otogarın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şanlıurfa'da 3 polisin şehit olduğu olay anı güvenlik kamerasında - Resim: 2

Görüntülerde anne Servet Erdoğan'ın polislerle konuştuğu sırada bir polisin çantayı kontrol ederken Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın, babasına ait beylik tabancasını belinden çıkarıp ateş ettiği görülüyor. Açtığı ateşin ardından yere yığılan polis memurunun üzerine adeta şarjör boşaltan Erdoğan, daha sonra bir polis memurunun tabancasını alarak olay yerinden kaçmaya çalıştığı ve kendisine engel olmaya çalışan kız kardeşi İlayda'yı eliyle iterek uzaklaştırıyor.



Şanlıurfa'da 3 polisin şehit olduğu olay anı güvenlik kamerasında - Resim: 3

DHA