Abone Ol

Sanem Altan'dan tutuklama kararına tepki: Sevinmeyin...

Sanem Altan, amcası Mehmet Altan'ın ardından babası Ahmet Altan'ın da tutuklanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Sanem Altan'dan tutuklama kararına tepki: Sevinmeyin...

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Taraf gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ahmet Altan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak SilivriCezaevi'ne gönderildi. Ahmet Altan, "Darbeye Teşebbüs" ve "FETÖ' ye üye olmak" suçlamalarıyla tutuklandı. 10 Eylül'de gözaltına alınan Ahmet Altan ve Mehmet Altan 21 Eylül'de adliyeye sevk edilmişti. Mehmet Altan hakkında tutuklama kararı verilirken, Ahmet Altan'ı ise serbest bırakılmıştı. Soruşturma savcısı Can Tuncay'ın Ahmet Altan'ın serbest bırakılmasına dün itiraz etti. İtirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Ahmet Altan tekrar gözaltına alınmıştı.

SANEM ALTAN'DAN AÇIKLAMA: SEVİNMEYİN!!!

Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan, Twitterhesabından şu açıklamayı yaptı: "Ve bu ülkede Demokrasi isteyip bunun için uğraşıp da bu garabetle karşılaşmamış kimse yoktur.. Şaşırmayın,üzülmeyin ve sevinmeyin!!!"