Abone Ol

Sakine Garipoğlu'nun kan donduran paylaşımı

2009 yılında vahşice katledilen Münevver Karabulut, tüm Türkiye'nin hafızasına kazınmıştı. Cem Garipoğlu'nun işlediği korkunç cinayet sonrası cinayete dair detaylar ve ailenin bazı üyelerinin de suça ortak olması kan dondurmuştu.

Sakine Garipoğlu'nun kan donduran paylaşımı

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'yla beraber poz vermesiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu yaptığı bir paylaşımla tepki çekti. Kan donduran paylaşım akıllara vahşice öldürülen Münevver Karabulut' getirdi.

Olaydan yıllar sonra Nilperi Şahinkaya, Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile poz verince sosyal medyada Garipoğlu ailesi yeniden gündem oldu.

Sakine Garipoğlu o dönem bir koltukta poz vermişti. Bu koltuk Münevver Karabulut'un katledildiği koltuktu. Bu sebeple oyuncunun Sakine ile poz vermesine tepki yağdı.

Cem Garipoğlu'nun işlediği korkunç cinayet ve cinayetten sonra yaşananlarla Sakine Garipoğlu'nun koltuk pozu yeniden konuşulmaya başlamışken, kız kardeş Sakine Garipoğlu'nun sosyal medya Instagram hesabından yaptığı kan dondurucu paylaşım şok etti.

KAN DONDURAN CİNAYETİN DETAYLARI AKLA GELDİ

Paylaştığı fotoğrafta büstün boğazında V şeklinde duran makas, akıllara Münevver Karabulut cinayetinin ortaya çıkmasının ardından yayılan otopsi raporunu getirdi.

Münevver Karabulut'un boynunun altında V şeklinde 2 kesik bulunması, diğer kesiklerin analizi, sırtında toprak bulunması; uzman görüşlerine göre sadist bir ayinde işkence edilerek öldürüldüğü iddia edilmişti.