Abone Ol

Sakallı Ömer nasıl yakalandı? Sakalını kesti, ama kılıcı saklayamadı!!!

Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan bıçaklı-sopalı kavgada silah kullanarak öğrencilerin üstüne ateş açan Ömer Ulusoy yakalandı.

Sakallı Ömer nasıl yakalandı? Sakalını kesti, ama kılıcı...

ULUSOY GÖZALTINDA

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olayların provokatörü Ömer Ulusoy, Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alındı. Ülkücüler, Ulusoy'u Uncalı Semti'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına teslim ettiklerini açıkladı. Emniyet yetkileri ise sadece Ulusoy'un gözaltında olduğunu bildirdi.

Sakallı Ömer nasıl yakalandı? Sakalını kesti, ama kılıcı saklayamadı!!! - Resim: 1

Dün saat 23.15'te yakalanan Ulusoy'un üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, eşofmanlı olan Ulusoy'un sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti.
Yakalanan Ulusoy, önce Şarampol Polis Merkezi'ne ardından sorgu için Çallı semtindeki Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Silah da bulundu
TEM Şubesi'ne gelerek bilgi alan Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan da  Ulusoy'un teslim olmadığını, vatandaşın ihbarı ve polis ekiplerinin takibi sonucu Şarampol Caddesi'ndeki bir noktada yakalandığını söyledi. Zanlının silahının de ele geçirildiği bildirildi.
Öte yandan, Ulusoy'un yakalandığının duyurulmamasından önce gazeteleri arayan ve ülkücü olduklarını söyleyen kişiler, zanlıyı Uncalı Semti'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına teslim ettiklerini açıkladı