Abone Ol

Sahte şeyhin görüntüsü Esra Erol’u şoke etti

Esra Erol, ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” adlı programında şeyh olduğunu ileri süren inşaatçı Soner Birol ile görüştü. Soner Birol’un sarıklı fotoğraflarına karşın canlı yayındaki imajı ise Esra Erol’u şaşırttı.

Sahte şeyhin görüntüsü Esra Erol’u şoke etti

Şaban Duran isimli bir vatandaşın, eşinin çocuklarını alarak “Cinlerle görüştüm seninle olmamı istemiyorlar" deyip kendisini terk ettiğini söyleyerek Esra Erol’a katıldı. Şaban Duran, eşinin bu davranışlarının arkasında Kayseri'de yaşayan ve kendisini şeyh olarak tanıtan Soner Birol'un olduğunu iddia etti. Birkaç programdır bu konuyu işleyen Esra Erol, daha önceden telefonla konuştuğu Soner Birol’u canlı yayına aldı.

"GAİPTEN HABERLER ALAN..."

Birol daha önceki telefon görüşmelerinde kendisini “gaipten haberler alan, muska yazan, ailelerdeki sıkıntıları gideren, gördüğü rüyaları çıkan” biri olarak tanımlarken Birol’un imajı karşısında Esra Erol şaşkınlığa uğradı.

Sahte şeyhin görüntüsü Esra Erol’u şoke etti - Resim: 1

Birol’un sarıklı fotoğraflarını sosyal medyada gören Esra Erol, “Sizin sosyal medyada kendinize yapmış olduğunuz tarzla, şimdiki haliniz arasında dağlar kadar fark var. Orada kendinize insanları inandırabilmek için hayli imaj çalışması yapmışsınız" ifadelerini kullandı.

4 çocuk babası olan Soner Birol, 14 yıldır evli olduğunu kalp gözü açık olduğu için inşaat işi dışında kendisini arayanlarla konuştuğunu belirtti.

İşte o video...

Birol şu ifadeleri kullandı:

"Biz yarını bilemeyiz. Altıncı hissim vardır hissederim. (Kalp gözünüz açık mı) sorusuna bu nasip olunca görürsünüz. Günde 10-12 kişiyle görüşüyorum. Sen bana rüya anlatınca ben sana bildiğim kadarıyla rüyayı yorumluyorum. Numaranı şuradan aldım diyen insanlar oluyor arıyorlar sohbet ediyorlar. Arayanların geneli ev huzursuzlukları veya rüyaları için arıyorlar. Bana Hocam diyorlar ya da Soner abi diyorlar."